Om webbplatsen

Webbplatsen svenskakyrkan.se består både av gemensamma sidor för hela Svenska kyrkan och av lokala sidor för stift, pastorat och församlingar.

Har du synpunkter på webben?

Du kan rapportera fel eller ge synpunkter på Svenska kyrkans webbplats.

För webbsidor som hör till en specifik församling, ett pastorat, ett stift eller någon annan del av organisationen, kontakta dem direkt. Du hittar kontaktuppgifter i sidfoten på varje sida som hör till församlingen, pastoratet eller stiftet. Här kan du söka efter din församling.

För de webbsidor som är gemensamma för hela kyrkan, kontakta redaktionen@svenskakyrkan.se

Ansvarig utgivare

Lars Ove Ljungberg, biträdande avdelningschef på kommunikationsavdelningen vid kyrkokansliet är ansvarig utgivare för svenskakyrkan.se, Svenska kyrkans gemensamma webbplattform.

Lokala webbplatser

Stift, pastorat och församlingar publicerar själva innehåll på sina respektive sidor. Kontakta dem om du har synpunkter eller frågor som rör deras sidor.

Vilken församling du hör till beror på var du bor. Här får du hjälp att hitta din församling.

Be, fråga eller samtala

Till svenskakyrkan.se hör också

Fler tjänster på svenskakyrkan.se

stim

Svenska kyrkan har avtal med Stim.