Other languages with Google Translate

Du behövs

Kom som du är. För att dela din historia, för att du saknas när du inte är här, för att du är unik. Här finns många möjligheter. Du kan bli volontär i din församling eller åka på utbyte. Du kan också ge en gåva. Och du - välkommen som medlem i Svenska kyrkan om du inte redan är det. För Gud älskar dig gränslöst.

Som kyrkvärd välkomnar du gudstjänstbesökarna, du delar ut psalmböcker, läser dagens bibeltext och hjälper till vid nattvarden. Ibland finns du med vid dop och begravningar. Välkommen att kontakta en församling och fråga hur du kan bidra.

Bli kyrkvärd

Är du intresserad av Svenska kyrkans internationella arbete, av rättvis handel, eller av arbetet i Svenska kyrkans församlingar utomlands? Då behövs du i internationella gruppen!

Engagera dig i en internationell grupp