Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 95 00 E-post till Svenska kyrkan

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kontakta oss

Har du frågor, eller vill du samtala med en präst eller någon annan i Svenska kyrkan? Välkommen att höra av dig!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta din församling. På din församlings webbplats hittar du kontaktuppgifterna. Skriv in din adress i sökfältet uppe i sidhuvudet för att hitta din församling.

Jourhavande präst

Om du akut behöver någon att prata med kan du kontakta jourhavande präst. Ring 112 (kl. 21-06 varje dag), chatta eller skriv ett digitalt brev. Läs mer om de olika sätten att nå jourhavande präst

Frågor om Svenska kyrkans internationella Arbete

Vill du ge en gåva eller om du vill veta mer om det internationella arbete och de olika biståndsprojekt som Svenska kyrkan bedriver så kontaktar du Svenska kyrkans givarservice.

Press

Via pressrummet får du kontakt med pressekreterare både på nationell nivå och i stiften.