Other languages with Google Translate

Sommarkyrkan

Kyrkobyggnaderna tillhör oss alla och de berättar om kristen tro, men också om landets och den lokala platsens historia. Under sommaren håller många kyrkor extra öppet för den som vill upptäcka kulturarvet, gå på gudstjänst eller andakt, konsert, utställning eller något annat arrangemang. På flera håll ordnas också café i anslutning till kyrkan. Hitta rätt med hjälp av sommarkyrkokartan eller appen Kyrkguiden.

Sommaraktiviteter

Under sommaren så händer det flera olika saker i våra kyrkor.

Sommarmusik

Varför inte gå på sommarmässa eller musikgudstjänst?  Eller kom och lyssna på någon av sommarens konserter. På sidan Sommarmusik så kan du läsa mera.

Sommarläger

Under hela sommaren arrangeras det läger för barn och familjer runt om i landets församlingar. Alla läger ser lite olika ut så titta på hur det ser ut hos just din församling eller gå in på vår gemensamma sida Sommarläger med mer information om just sommarläger

Sommarkyrkan

Kyrkobyggnaderna tillhör oss alla och de berättar om kristen tro, men också om landets och den lokala platsens historia. Under sommaren håller många kyrkor extra öppet för den som vill upptäcka kulturarvet, gå på gudstjänst eller andakt, konsert, utställning eller något annat arrangemang. Vill du veta mer så finns mer information på sidan Sommarkyrkan.