Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Foto: Per Hård af Segerstad

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkan är alltid nära

Du kan använda appen Kyrkguiden när du vill veta vägen till en kyrka när du ska på bröllop, begravning eller dop. Sök via kartan eller kyrkans namn.

I appen hittar du också församlingarnas kalendrar. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in den församling du vanligtvis besöker som favorit så har du alltid koll på vad som händer.

LADDA NER APPEN FRÅN APP STORE ELLER GOOGLE PLAY

Du kan också hitta Kyrkguiden genom att söka på "Svenska kyrkan" i App Store eller Google Play. Har du frågor om Kyrkguiden? Hör av dig via e-post.

POLICY FÖR INTEGRITETSSKYDD

Appen Kyrkguiden är byggd med hjälp av tredjepartsverktyget Firebase som tillhandahålls av Google. Vi har som mål att dela så lite data som möjligt om våra användare till tredjepartsleverantörer men viss information kan komma att delas för att säkerställa att appen fungerar som den ska.

Om du använder appen utan att skapa ett användarkonto är den främsta identifieraren av din enhet "Firebase installation ID" som är ett generiskt ID som sätts vid varje installation av appen för att kunna tillhandahålla nödvändig funktionalitet.

Du kan också välja att skapa ett användarkonto för att komma åt dina favoriter från flera enheter. Då får du ange din epostadress eller Apple-ID. I dessa fall sparas dessa uppgifter och din IP-adress i apputvecklingsverktyget Firebase som tillhandahålls av Google. För att kunna förbättra appen samlas också statistik om hur appen används i Google analytics.

Kyrkguiden använder också andra tjänster från tredje part som kan samla in information som används för att identifiera dig.

Här hittar du länkar till sekretesspolicyer hos tredjepartsleverantörer som används av appen Kyrkguiden:

Kontakta info@svenskakyrkan.se om du har frågor eller synpunkter på vår policy för integritetsskydd.