Other languages with Google Translate

Om appen Kyrkan

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den kan du besöka en kyrka för att bland annat tända ljus, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också tre korta filmer.

Filmerna är cirka en minut vardera och handlar om en begravning, ett dop och en vigsel. I appens inställningar kan du välja vilken eller vilka av filmerna som ska visas i appen. Du kan också välja att stänga av ljudet.

Appen Kyrkan erbjuder inga köp inuti appen och är helt fri från reklam. Du laddar ned appen där du hittar andra appar, sök på "Kyrkan" eller "Svenska kyrkan Kyrkan".

BIld från appen Kyrkan. Bild: Pontus Design

Det här kan du göra Med Svenska kyrkans app Kyrkan

• Tända ljus i en ljusbärare
  • Fylla en dopfunt med vatten
  • Spela memory med djuren i Noas ark
  • Måla ett kyrkfönster
  • Möblera om altartavlan
  • Pussla ihop en oblat
  • Spela på orgeln
  • Titta på korta filmer om begravning, dop och vigsel. Filmerna heter Farmors begravning i kyrkan, Lillebrors dop i kyrkan och Vigsel i kyrkan.

Du behöver inte någon internetuppkoppling för att titta på filmerna. Filmerna finns även på youtube och du kan titta på dem, samt en reklamfilm för appen, via spellistan nedan.

Spellista med filmer från appen Kyrkan på Youtube

Policy för integritetsskydd

Appen Kyrkan samlar ingen information som kan användas för att identifiera eller kontakta en enskild person. För att kunna förbättra appen samlas statistik om hur appen Kyrkan används. Statistikuppgifterna kan inte kopplas till en specifik person.

Kontakta gärna Nationella sidor om du har några frågor eller synpunkter på vår policy för integritetsskydd.