Konfirmation för dig som är teckenspråkig

Konfirmationstiden är en spännande tid! Du får träffa nya kompisar, prata om allt mellan himmel och jord, fundera över frågan om Gud finns och åka på läger tillsammans med teckenspråkiga konfirmander från hela Sverige.

Konfirmation i tider av corona

På grund av coronaviruset kan det hända att aktiviteter för konfirmander ändras. Din församling kontaktar dig och meddelar om det blir några ändringar som rör just din konfirmation.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

I våra kyrkor anpassar vi oss efter rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Gränserna för hur många som får samlas, gäller också våra kyrkor. Gudstjänster och andra aktiviteter blir mindre och de som samlas ska förstås inte tillhöra riskgrupperna eller ha symptom.

Aktiviteter kan ändras

På skollov och helger arrangeras ofta läger och andra aktiviteter för konfirmander. Räkna med att du blir kontaktad när planerna ändras. Du kan också höra av dig till församlingen för att fråga.

Kontakta din församling.

Intresserad?

Kontakta ditt stift för att få mer information om teckenspråkig konfirmation.

Luleå stift
Annalena Norberg