Other languages with Google Translate

Perhe - ja parisuhdeneuvontaa

Elätkö kuluttavassa ihmissuhteessa? Harkitsetko eroa? Koetko voimattomuutta vanhempana? Kaipaatko muutosta? Ota yhteyttä kirkon perheneuvontaan.

Kaikkia varten

Kirkon perheneuvonta on kaikkia varten. Parisuhde-  ja perhetyön ammattilaiset ovat valmiina tukemaan sinua parisuhteen tai vanhemmuuden haasteissa sekä muissa ihmissuhdeongelmissa. Keskustelemaan voi tulla yksin tai yhdessä.

Bild: Kristina Strand Larsson/Ikon

Monet ongelmat ratkeavat puhumalla. Ymmärrämme paremmin itseämme ja toista ihmistä, kun saamme saamme keskustella tunteistamme ja kokemuksistamme luottamuksellisesti.  Keskustelu voi auttaa jättämään huonot toimintamallit. Tilalle voi löytyä jotain uutta ja hyvää.

Kirkon perheneuvojilla on vaitiolovelvollisuus eivätkä he pidä rekisteriä asiakkaistaan.

Perheneuvonnan maksut vaihtelevat paikkakunnittain. Joillain paikkakunnilla keskustelut ovat täysin ilmaisia, toisilla maksullisia.