Perhe- ja parisuhdeneuvontaa

Elätkö kuluttavassa ihmissuhteessa? Mietitkö avioeroa? Koetko voimattomuutta vanhempana? Kaipaatko muutosta? Ota yhteyttä kirkon perheneuvontaan.

Kaikkia varten

Kirkon perheneuvonta on kaikkia varten. Parisuhde-  ja perhetyön ammattilaiset ovat valmiina tukemaan sinua parisuhdevaikeuksissa, vanhemmuuden haasteissa ja muissa ihmissuhdeongelmissa. Keskustelemaan voi tulla yksin tai yhdessä.

Monet ihmissuhdeongelmat voivat lähteä ratkeamaan kun saamme luottamuksellisesti keskustella tunteistamme ja kokemuksistamme. Tällöin sekä oman itsen että toisen ihmisen ymmärtäminen lisääntyy ja huonosti toimivien roolien ja käyttäytymismallien sijaan voimme löytää jotain uutta ja hyvää.

Bild: Kristina Strand Larsson/Ikon

Kirkon perheneuvojilla on vaitiolovelvollisuus eivätkä he pidä rekisteriä asiakkaistaan.

Perheneuvonnan maksut vaihtelevat paikkakunnittain. Joillain paikkakunnilla keskustelut ovat täysin ilmaisia, toisilla maksullisia, maksimissaan 400kr keskustelukerta.

• Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse lähimpään perheneuvontayksikköön.
  • Jos paikkakunnallasi tai lähipaikkakunnallasi ei ole perheneuvontaa voit ottaa yhteyttä kotiseurakuntaasi ja pyytää apua sitä kautta.
  • Jos toivot keskustelumahdollisuutta suomeksi kerro toiveestasi keskusteluaikaa varatessasi. Jos lähin perheneuvonta ei voi palvella suomeksi niin heillä voi olla vinkki suomenkielisestä keskusteluavusta paikkakunnallasi.