Någon ligger i gräset med en liten blombukett i handen.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Apua ja tukea

Vaikka kuinka yrittäisimme hallita elämäämme ja tehdä hyviä valintoja niin joudumme silti kohtaamaan vaikeuksia ja haasteita. Kirkon työntekijät ovat sinua varten kun tarvitset tukea ja apua.

Kolme graafista kuvaa caatista, puhelimesta ja nettikirjeestä.

Palveleva puhelin

Ruotsin kirkon keskusteluapu ja kriisipuhelin. Voit soittaa, lähettää nettikirjeen tai chattailla päivystäjän kanssa luottamuksellisesti. I Sverigefinska telefonjouren kan du prata finska, chatta eller skriva ett digitalt brev. Du kan vara anonym och ingen utomstående kan ta del av samtalet.

Ett ankarrep spänns i en stolpe vid stenbryggan

Perhe - ja parisuhdeneuvontaa

Elätkö kuluttavassa ihmissuhteessa? Harkitsetko eroa? Koetko voimattomuutta vanhempana? Kaipaatko muutosta? Ota yhteyttä kirkon perheneuvontaan.

Sairaalakirkko

Onnettomuudet ja sairaudet voivat viedä meidät pienelle paikalle elämässä. Kirkon työntekijät ovat läsnä myös sairaalassa, valmiina tukemaan ja auttamaan sinua ja läheisiäsi.

Närbild på en rostig järnring på en kaj.

Talousapua ja –neuvontaa

Ahdistaako taloudellinen tilanteesi sinua? Tarvitsetko akuuttia apua tai tukea? Kirkon diakoniatyöntekijät ovat valmiina etsimään ratkaisuja kanssasi.