Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 96 00 E-post till Svenska kyrkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga tjänster internationellt

Här listar vi lediga tjänster inom ACT-alliansen, Lutherska världsförbundet och Kyrkornas världsråd som Svenska kyrkan är en del av.

Lutherska världsförbundet (Lutheran World Federation), Kyrkornas världsråd (World Council of Churches) och ACT-alliansen (ACT Alliance) har sina huvudkontor i Genève i Schweiz. Tjänster hos dem är antingen stationerade i Genève eller på något lokalkontor runt om i världen.

Lediga tjänster hos Lutherska världsförbundet (på engelska).

Lediga tjänster hos Kyrkornas världsråd (på engelska).

Lediga tjänster hos ACT-alliansen (på engelska).

Country Director, Central African Republic, CAR

Closing date: March 16, 2017

Location: Bangui

ACT member Finn Church Aid is looking for Country Director for CAR who is going to exerts overall management of the CAR Country office and staff in order to achieve the strategic objectives of FCA. The role is also to strengthen quality program, diversify FCA’s funding base and enhance FCA’s role in the country. The Country Director will report to the FCA head office in Helsinki, Finland and he/she will be based in Bangui. Apply here.

Country Representative Tanzania

Closing date: March 26, 2017
Location: Dar es Salaam

ACT member Norwegian Church Aid, NCA, is seeking a new Country Representative who will be responsible for NCA's operations in Tanzania. The Country Representative is the senior management position responsible for the strategic leadership of NCA's office and Country Programme, which currently have 15 employees. We are looking for a candidate that has solid leadership experience managing development aid and humanitarian assistance programmes in challenging environments. The position is based in Dar-es-Salaam, which is a family duty station. This is a three year contract with a June 2017 start date. Apply here.

Intresserad av att arbeta med internationella frågor i Sverige?
Lediga tjänster om det internationella arbetet på kyrkokansliet i Uppsala.  (Välj Lediga tjänster kyrkokansliet i Uppsala).