Other languages with Google Translate

Ensiapu surussa

Käytänölisiä neuoja jokka helpottava ko tarttee olla jonku tykönä jolla oon suru.

Mikäs oon ensiapu surussa?

Ei kukhaan ihminen sovi olheen yksin surussa. Sen vuoksi Ruottin kirkko oon
koonu ajatuksia ja käytänölisiä neuoja jokka helpottava meitä toisena ihmisennä olheen jonku tykönä jolla oon suru. Surua ei saata parantaa, mutta ko ottaa ossaa surussa niin sen saattaa kevittää. Neuot tässä afisissa oon perustettu Ruottin kirkon pitkän kokemuksen pääle, kohata ja tukea ihmisiä, joila oon suru ja aateltu ensiavuksi, ensi aikana, ko kuolema sattuu. Kaikki suru oon erityinen ja kokohnaista tottuutta eli neuoa jota saattaa käyttää ei ole. Piiain se oon sen vuoksi ette niin moni tuntee ittensä epävarmaksi ko kohtaa toisen surua. Näilä neuoila Ruottin kirkko toivoo ette se saattaa auttaa monen tuntemhaan ittensä varmemaksi ja paremin valmistautunheeksi ette ei kukhaan jää yksin hänen surussa.

Tillbaka till Första hjälpen vid sorg

Första hjälpen vid sorg