Prenumerera via RSS

Granskning av Sveriges genomförande av Agenda 2030

Publicerad

I år är det dags för Sveriges regering att lägga fram sin frivilliga rapport om genomförandet av Agenda 2030 vid FN:s högnivåmöte i juli. 38 organisationer, medlemmar i plattformen CONCORD Sverige, har gjort en egen granskning av hur Sveriges politik påverkar hållbar utveckling globalt.

Välkommen till Mötesplats 2021

Publicerad

Den 26–29 augusti 2021 hålls Svenska kyrkan i utlandets konferens Mötesplats, med tema "Framtiden i vår hand". Alla som är intresserade av utlandskyrkan är välkomna at vara med.

Fler församlingar finns nu i utlandskyrkans app

Publicerad

För den som befinner sig utomlands och vill ha kontakt med Svenska kyrkan, har en ny app tagits fram. Nu går det att hitta fler utlandsförsamlingar och verksamheter i appen.

Janne Andersson

Publicerad

Varje torsdag under året lyfter vi fram ett samtal från Se människan, Svenska kyrkans scen på bokmässan. Veckans samtal är med Janne Andersson.