Prenumerera via RSS

Svenska kyrkan viktig för unga i New York

Publicerad

Runt om i världen samlas barn och unga i Svenska kyrkans församlingar utomlands. Frida Johansson har arbetat ett år som församlingspedagog i Svenska kyrkan i New York

Mänskliga Rättighetsdagarna 2018

Publicerad

Svenska kyrkan är en av elva arrangörsorganisationer till Mänskliga Rättighetsdagarna, som i år äger rum den 15-17 november på Stockholmsmässan.

Ärkebiskopen hedersdoktor i USA

Publicerad

Svenska kyrkans ärkebiskop Antje Jackelén har utnämnts till teologie hedersdoktor vid Virginia Theological Seminary i USA. Hon installeras nu på torsdag, den 8 november.

Utmärkelser till Margareta Grape och Agnes Abuom

Publicerad

Margareta Grape, tidigare internationell chef på Svenska kyrkan, och Agnes Abuom, ordförande i Kyrkornas världsråd, har tilldelats Stefansmedaljen respektive S:t Eriks plakett av ärkebiskop Antje Jackelén.