Prenumerera via RSS

Svenska kyrkan i utlandet utreds

Publicerad

Just nu pågår flera utredningar av utlandskyrkans verksamhet. Målet med utredningarna är att framöver kunna bedriva en hållbar verksamhet.

Se människan podden med Morgan Larsson

Publicerad

Varje torsdag under 2020 lyfter vi fram ett samtal från Se människan, Svenska kyrkans scen på bokmässan. Veckans samtal är med Morgan Larsson, författare till boken Kistbyggarna.

Stå på modets sida i fasteaktionen

Publicerad

Act Svenska kyrkan uppmärksammar i årets fasteaktion alla människors rätt att leva ett liv i trygghet och säkerhet i frihet från våld. Många människor lever i kontexter där våld normaliserats. Men våldet får inte fortsätta vara en del av livet, något vi måste förhålla oss till eller lära oss hantera. Tillsammans har vi makten, modet och styrkan att agera.

Se människan-podden med: Rebecka Åhlund

Publicerad

Varje torsdag under 2020 lyfter vi fram ett samtal från Se människan, Svenska kyrkans scen på bokmässan. Veckans samtal är med Rebecka Åhlund som skrivit boken Jag som var så rolig att dricka vin med.