Bild på Heliga Trefaldighetskyrkan

Heliga Trefaldighetskyrkan

Heliga Trefaldighetskyrkan ligger i stadsdelen Eriksfält, vid södra infarten till Malmö, precis intill köpcentret Mobilia. Heliga Trefaldighetskyrkan tillhör Fosie församling. Övriga kyrkor som ingår i Fosie församling är Fosie kyrka, Glostorps kyrka, Oxie kyrka och Västra Skrävlinge kyrka.

Kyrkans öppettider 

Måndag - torsdag 09.00 - 15.00

Fredag 09.00 - 12.00.

Telefonikon, kartikon och e-postikon

Kontakta Fosie församling

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i Fosie församling, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

Livets fest

Varmt välkommen att fira din födelsedag på LIVETS FEST i Fosie församling.

Konfirmation för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Går du i anpassad grundskola, alternativt anpassad gymnasieskola , är född senast 2010 och vill konfirmera dig? Då är detta konfirmandgruppen för dig.

En tjej bär en annan på sina axlar. Båda skrattar.

Konfirmation i Fosie kyrka och Heliga Trefaldighetskyrkan 2024-2025

Som konfirmand träffar du nya människor och får chansen att prata om sånt som du tycker är viktigt, till exempel livet, döden, kärlek och mycket mer. Du får också fundera på din relation till Gud och till den kristna tron. Prova att vara med på Innebandykonfa och dela gemenskapen och upplevelsen av att vara ett team. Är du intresserad av gaming, häng med in i spelvärlden och välj gamingkonfa.

Ta del av Fosie församlings höstblad 2024

Dopet är Livets första fest

Dopet är ett tillfälle att fira och tacka för det barn som kommit. Dopet kan hållas enkelt med färre personer eller med fler, i kyrkan eller som utomhusdop i någon av kyrkans trädgårdar.

Boka dop

Alla är välkomna att döpas – barn, unga och vuxna. Dopet är en gåva och ett löfte om att Gud alltid har omsorg om dig. Det är en fest för att välkomna livet. Här kan du boka dop i Svenska kyrkan Malmö via webbokningen.

Heliga trefaldighetskyrkan på instagram

Följ Heliga Trefaldighetskyrkan på Instagram. Sök på instagram.com/heligatrefaldighetskyrkanmalmo/