Nattvard
Foto: Kristin Lidell/Ikon

Fira gudstjänst i S:t Pauli

S:t Pauli kyrka har en gudstjänstrytm på flera gånger i veckan som regnbågsgudstjänst, småbarnsgudstjänsten Himlaliv, kvällsbön, bön för klimatet, morgonmässa och musikmeditation.

Gudstjänstkalender för S:t Pauli kyrka

I kalendern nedan ser du de gudstjänster som hålls i S:t Pauli kyrka den närmaste tiden. Använd ikonerna i anslutning till kalendern om du vill ändra till att se vecko- eller månadsvy. Vill du söka på en viss typ av gudstjänst använder du förstoringsglaset bland ikonerna. Använd länken nedan om du vill se gudstjänster i alla kyrkor i Malmö.

Länk till gemensam gudstjänstkalender för alla kyrkor i Malmö

Olika typer av gudstjänster i S:t Pauli kyrka

Regnbågsgudstjänst söndagar kl. 16.00

Gudstjänst i regnbågens tecken kl. 16.00-17.00 med musik, eftertanke och ljuständning. En gudstjänst som skapats utifrån en längtan att få höra och känna befrielse, upprättelse och tro.

Himlaliv - en kvarts småbarnsgudstjänst på tisdagar kl. 15

För dig som är hemma med småbarn och gillar att gå på en småbarnsgudstjänst där du sjunger både välkända som nya barnsånger, lyssnar till en bibeltext och tänder ljus tillsammans med andra barn och småbarnsföräldrar. Småbarnsgudstjänsten är starten på Stjärntid som pågår ända till kl. 18 där man kan komma och gå som man vill.

Kvällsbön tisdagar kl. 17.30

Tre gånger i månaden firar vi kvällsbön som avslutning på Stjärntid.

bön för klimatet tisdagar kl. 17.30

En gång i månaden har vi Bön för klimatet som avslutning på Stjärntid.

Morgonmässa kl. 08.30 mitt i veckan

Helgfria onsdagar kl. 08.30-09.00. Mässan är till för dig som tycker om att starta med en enkel, avskalad och skön stund mitt i veckan. Mässan innebär att vi får ta emot nattvard. Kyrkorummet har en annan karaktär tidiga morgnar med tanke på hur ljuset faller in.

Musikmeditation - stilla musik och en text att vila i vid lunchtid på torsdagar

Musikmeditation varje helgfri torsdag kl. 12.10-12.30. Här är rum för en stunds stilla musik och en högläst text att vila i mitt på torsdagen.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Få information om kommande gudstjänster

Hand håller mobil som visar appen Kyrkguiden
Foto: Gustaf Hellsing / IKON

Du kan också få gratis information om kommande gudstjänster genom att

Swisha söndagens kollekt

Qr-kod för att swisha söndagens kollekt i S:t Pauli kyrka

Saknar du kontanter kan du swisha söndagens kollekt till 123 080 47 73. Du kan också välja att scanna qr-koden ovan i din Swishapp.

Obs! Swishar du annan dag än söndag går din gåva till Act Svenska kyrkan (Svenska kyrkans internationella hjälparbete) istället för till söndagens kollektändamål.

Församlingskollekter 2020 S:t Pauli kyrka

18 oktober Act Svenska kyrkans projekt 122 ”Klimat – Rädda skogen för livets skull”
organisationsnummer 252002-6135, bankgiro 900-1223

1 november Act Svenska kyrkans projekt 30 ”Palestina – Stöd livsviktig vård för palestinier