Ett antal skor i storlekarna 36-40 står lite huller om buller men i par utanför en öppen dörr till ungdomsrummet
Foto: Magnus Aronson/IKON

Ungdom

I S:t Pauli kyrka finns ungdomsgruppen Ung i Pauli för dig som är mellan 15–20 år. Kyrkan erbjuder också dig som går i årskurs 8 konfirmation.

Ung i S:t Pauli

Du som är 15-20 år och gillar att sitta och prata, göra saker på plats eller gå på bio, göra studiebesök, åka skridskor, göra heldag på utmaningarnas hus och åka på läger.

Både det som vi i församlingen ordnar, men även de läger som vi får möjlighet att åka på genom vårt medlemskap i SKUL (Svenska kyrkans Unga i Lunds stift). Genom SKUL har vi även möjlighet att delta på olika evenemang i stiftet, vilket är utmärkta tillfällen att träffa andra grupper samt få nya erfarenheter och upplevelser.

Varannan tisdagar kl. 19.00-21.00

Det kostar ingenting att vara med Ung i S:t Pauli.

För mer information kontakta Cilene Nyman.

Cilene Nyman

Pedagog, S:t Pauli kyrka

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan