Ett antal skor i storlekarna 36-40 står lite huller om buller men i par utanför en öppen dörr till ungdomsrummet
Foto: Magnus Aronson/IKON

Ungdom

I S:t Pauli kyrka finns ungdomsgruppen Ung i Pauli för dig som är mellan 15–20 år. Kyrkan erbjuder också dig som går i årskurs 8 konfirmation.

Konfirmation i S:t Pauli kyrka 2022-2023

Var konfirmand i den sexkantiga kyrkan, här får du pröva höjd och djup och bredd. En konfirmandundervisning som bygger på att vi skapar, samtalar och firar gudstjänst tillsammans. Du kommer att få träffa flera av oss som arbetar i S:t Pauli. Kom och var med under stjärnorna.

Ung i S:t Pauli

Du som är 15-20 år och gillar att sitta och prata, göra saker på plats eller gå på bio, göra studiebesök, åka skridskor, göra heldag på utmaningarnas hus och åka på läger.

Både det som vi i församlingen ordnar, men även de läger som vi får möjlighet att åka på genom vårt medlemskap i SKUL (Svenska kyrkans Unga i Lunds stift). Genom SKUL har vi även möjlighet att delta på olika evenemang i stiftet, vilket är utmärkta tillfällen att träffa andra grupper samt få nya erfarenheter och upplevelser.
Varannan tisdagar kl. 19.00-21.00
Det kostar ingenting att vara med Ung i S:t Pauli.

Ungdomskörer

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan
Limhamns kyrka
Oxie kyrka
S:t Andreas kyrka
S:t Johannes kyrka (Vegakören)
S:t Matteus kyrka (S:t Matteus ungdomskör)
S:t Petri kyrka (S:t Petri Ungdomskör/SPUK)
Tygelsjö kyrka

Illustration av tre tjejer där två står tillsammans och en utanför.

Nätvandrarchatten

Nätvandrarchatten är till för dig som är 12-25 år. Du är välkommen att prata om det som känns svårt och jobbigt för dig, eller bara småprata med en trygg vuxen. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Alla har tystnadsplikt och du är helt anonym.

Svenska kyrkan ungas logotyp

Svenska kyrkans unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av barn och unga som vill upptäcka och dela kristen tro. Bli en del av gemenskapen du också!

Grupp ageravolontärer som sopar ut sitt budskap i en magafon.

Bli Ageravolontär

Är du ung vuxen och vill engagera dig för internationella rättvisefrågor? Vill du vara med och påverka orättvisa strukturer? Då ska du bli Ageravolontär!

En grupp ungdomar med vänskapsarmband står i en klunga med händerna i mot mitten.

Utbytesprogrammet

Välkommen att söka till Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna 18–30 år. Du får dela vardagslivet, och engagera dig i kyrkan och samhället under tre månader i Costa Rica, Filippinerna eller Tanzania.

Några glada ungdomar står utomhus.

Bli volontär i en församling

Du som är 18–25 år kan göra praktik i en församling under tio månader. Du får ta del av en församlings liv och verksamhet och upptäcka mer om kristen tro.