Flygbild över Bunkeflo Strandkyrka, en vit trelängad byggnad med rött tegeltak.
Foto: Marko T Wramén

Bunkeflo Strandkyrka

Bunkeflo Strandkyrka ligger centralt belägen i Malmöstadsdelen Bunkeflostrand. Kyrkan har en stor och välbesökt barnverksamhet och ett rikt gudstjänstliv.

Konfirmation i Bunkeflo Strandkyrka 2022-2023

Följ med på ett oförglömligt läger sommaren 2023! Under tio dagar lär vi känna Gud och varandra genom gemensamma upplevelser, gudstjänster, musik, lekar, fest och äventyr. Eller lär känna Jesus, kyrkan och en massa nya kompisar i vår Torsdagsgrupp varannan vecka.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Välj den konfirmandgrupp som passar dig. Valet är ditt och helt fritt.

Altaret i Bunkeflo Strandkyrka

Fira gudstjänst i Bunkeflo Strandkyrka

Gudstjänsterna, och särskilt söndagens högmässa, utgör navet i församlingslivet i Bunkeflo Strandkyrka. Här kan du hämta kraft i gemenskap med andra och Gud i gudstjänster som morgonmässa, kvällsmässa, morgonbön och kvällsbön, musikgudstjänst, familjegudstjänst och helgon- och apostelmässa.

Aktuellt från Bunkeflo Strandkyrka

Telefonikon, kartikon och e-postikon

Kontakta Bunkeflo Strandkyrka

Du når expeditionen på 040-27 94 10. Bokning av dop, bröllop och begravning görs på 040-27 90 01 vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Kyrkogårdsförvaltningen når du på 040-27 92 00.

En man i skägg i förgrunden. På andra sidan ett bord står en kvinna med ett silversmycke.

Få stöd av kyrkan

När du akut behöver prata med någon är du välkommen att ringa till diakonernas samtalslinje 040-27 92 48. Telefonlinjen är öppen vardagar kl. 10–12 och kl. 13–15 samt helger kl. 13–15. När det inte är akut eller om du har frågor som rör ekonomiskt stöd vänder du dig direkt till diakonen i Bunkeflo Strandkyrka. Du når diakonen på 040-27 94 19.

Man scrollar på mobiltelefon

Boka dop på nätet

Se alla lediga doptider i Malmös kyrkor och preliminärboka en tid när det passar dig.