Ett stort gäng ungdomar håller om varandra om axlarna där de står utomhus i solnedgången
Foto: Svenska kyrkan Malmö

Ungdom

I Bunkeflo Strandkyrka finns ungdomsgruppen Quben för dig som är 15 år och äldre. Kyrkan erbjuder också dig som går i årskurs 8 konfirmation.

Konfirmation i Bunkeflo Strandkyrka 2023-2024

Följ med på ett oförglömligt läger sommaren 2023! Under tio dagar lär vi känna Gud och varandra genom gemensamma upplevelser, gudstjänster, musik, lekar, fest och äventyr. Eller lär känna Jesus, kyrkan och en massa nya kompisar i vår Torsdagsgrupp varannan vecka.

Ungdomsgruppen Quben i Bunkeflo Strandkyrka

Quben är en ungdomsgrupp för dig som är 15 år och äldre. Gruppen träffas på söndagar kl.18 under terminstid i Bunkeflo Strandkyrka. Alla som kommer till ungdomsgruppen är med och bestämmer vad gruppen ska hitta på. Ofta blir det fika, snack, mys, pizza- och spelkvällar och ibland åker gruppen iväg på läger. Du behöver inte föranmäla dig, det är bara att dyka upp.

För mer information, kontakta Adam Illi.

Relaterad information

Konfirmander i vita kåpor som hoppar

Att vara konfirmand

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Sugen på att vara med?Läs mer om vad det innebär att konfirmera sig.

Ungdomskörer

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan
Limhamns kyrka
Oxie kyrka
S:t Andreas kyrka
S:t Johannes kyrka (Vegakören)
S:t Matteus kyrka (S:t Matteus ungdomskör)
S:t Petri kyrka (S:t Petri Ungdomskör/SPUK)
Tygelsjö kyrka

Illustration av tre tjejer där två står tillsammans och en utanför.

Nätvandrarchatten

Nätvandrarchatten är till för dig som är 12-25 år. Du är välkommen att prata om det som känns svårt och jobbigt för dig, eller bara småprata med en trygg vuxen. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Alla har tystnadsplikt och du är helt anonym.

Svenska kyrkan ungas logotyp

Svenska kyrkans unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av barn och unga som vill upptäcka och dela kristen tro. Bli en del av gemenskapen du också!

Grupp ageravolontärer som sopar ut sitt budskap i en magafon.

Ageravolontär

Är du ung vuxen och vill engagera dig för internationella rättvisefrågor? Vill du vara med och påverka orättvisa strukturer? Då ska du bli Ageravolontär!

En grupp ungdomar med vänskapsarmband står i en klunga med händerna i mot mitten.

Utbytesprogrammet

Välkommen att söka till Ung i den världsvida kyrkan, Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna mellan 18–30 år. Missa inte chansen att följa med till Jordanien, Israel och Palestina i december. Sök senast 24 september.

Några glada ungdomar står utomhus.

Bli volontär i en församling

Du som är 18–25 år kan göra praktik i en församling under tio månader. Du får ta del av en församlings liv och verksamhet och upptäcka mer om kristen tro.