Ett stort gäng ungdomar håller om varandra om axlarna där de står utomhus i solnedgången
Foto: Svenska kyrkan Malmö

Ungdom

I Bunkeflo Strandkyrka finns ungdomsgruppen Quben för dig som är 15 år och äldre. Kyrkan erbjuder också dig som går i årskurs 8 konfirmation.

Ungdomsgruppen quben pausad till och med 20 november

Med anledning av den snabbt ökande smittspridningen av covid-19 och de nya restriktioner som gäller i Skåne är ungdomsgruppen Quben i Bunkeflo Strandkyrka pausad fram till och med 20 november.

Ungdomsgruppen Quben i Bunkeflo Strandkyrka

Quben är en ungdomsgrupp för dig som är 15 år och äldre. Gruppen träffas på söndagar kl.18 under terminstid i Bunkeflo Strandkyrka. Alla som kommer till ungdomsgruppen är med och bestämmer vad gruppen ska hitta på. Ofta blir det fika, snack, mys, pizza- och spelkvällar och ibland åker gruppen iväg på läger. Du behöver inte föranmäla dig, det är bara att dyka upp.

För mer information, kontakta Jenny Rubensson.

Kontakt ungdomsverksamheten i Bunkeflo Strandkyrka

Jenny Rubensson

Drama- och musikpedagog, Bunkeflo strandkyrka

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan