Distansfika i Coronatider

Mötesplatser

Det finns många öppna mötesplatser i Bunkeflo Strandkyrka dit du kan komma och fika, äta lunch och umgås med andra. Varannan måndag bjuder Måndagsträffen på underhållning. I samtalsgruppen Diakonal gemenskap pratas det om allt mellan himmel och jord. Sopplunchen varannan fredag bjuder på både kroppslig och själslig spis.

Måndagsträffen

Måndagsträffen är inställd tillsvidare på grund av pandemin.

Varannan måndag kl. 14 håller den öppna verksamheten Måndagsträffen öppet i Bunkeflo Strandkyrka. Varje träff inleds med en kort andakt. Därefter serveras fika för 10 kr och det bjuds på någon form av underhållning, till exempel musik, bildvisning eller föredrag. Du behöver inte föranmäla dig. Det går bra att betala fikan antingen med kontanter eller med Swish till 123 413 56 46.

Vid frågor, kontakta diakon Inger Gustavsson. För kontaktuppgifter, se nedan.

Samtalsgruppen Diakonal gemenskap

Diakonal gemenskap är inställd tillsvidare på grund av pandemin.

Samtalsgruppen Diakonal gemenskap träffas varannan måndag kl. 14–16 i Bunkeflo Strandkyrka för att prata om ämnen som är viktiga och angelägna för gruppen, allt mellan himmel och jord. Du behöver inte föranmäla dig. Fika serveras för 10 kr. Betala kontant eller med Swish till 123 413 56 46.

Vid frågor, kontakta diakon Inger Gustavsson. För kontaktuppgifter, se nedan.

Sopplunch varannan fredag

Sopplunchen är inställd tillsvidare på grund av pandemin.

Varannan fredag kl. 12.15–14 kan du äta soppa för 30 kr i Bunkeflo Strandkyrka. Lunchen inleds med en kort andakt. Därefter serveras soppa, bröd, pannkaka och sylt, kaffe och kaka. Du behöver inte föranmäla dig. Betala kontant eller med Swish till 123 413 56 46,

Sommarkafé varje onsdag under sommaren

Varje onsdag under juni, juli och augusti kl. 14–16 kan du fika på hembakade kakor, kaffe och te på sommarkaféet i Bunkeflo Strandkyrka. Alla är välkomna att komma förbi för en trivsam stund tillsammans. Fikat kostar 10 kr. Betala kontant eller med Swish till 123 413 56 46.

Kontakt mötesplatser i Bunkeflo Strandkyrka

Inger Gustavsson