Klockstapel mot en mulen himmel.
Foto: Kristina Strand Larsson

S:t Andreas kyrka

S:t Andreas kyrka är en modern arkitektonisk pärla. I kyrkan finns konstverk av några av 1900-talets mest uppskattade konstnärer. Kyrkan ligger vid Fridhemstorget i Malmöstadsdelen Slottsstaden.

Julgran med smällkaramell och i bakgrunden barn.

Julfest i S:t Andreas

Nu är det jul igen! Söndag 11 december kl. 15.00 blir det julfest med små och stora. Vi ser fram emot dans kring granen och tomtebesök. Biljetter finns till försäljning.

Luciaklädda flickor med ljus i händerna ligger i en hög och skrattar.

Luciakonsert i S:t Andreas

På Luciadagen 13 december blir det luciakonsert med barn- och ungdomskörer i S:t Andreas. Inga biljetter, först till kvarn gäller... Insläpp från kl. 18.00!

Öppettider under julen

S:t Andreas kyrka har ett omfattande program för gudstjänster och konserter under advents- och jultiden, som kan hämtas i kyrkan eller läsas här på hemsidan. Kyrkan är öppen för bön och ljuständning under jul och nyår.

Kyrkobesökare i kyrkbänkarna lyssnar på prästen som predikar.

Fira gudstjänst i S:t Andreas kyrka

Många människor samlas till gudstjänst i S:t Andreas kyrka varje vecka och här finns rum för ännu fler. Välkommen att fira högmässa, morgonmässa, middagsbön, kvällsmässa, våga vara-mässa eller familjegudstjänst.

Någon pumpar kaffe ur en termos i en mugg från Svenska kyrkan.

Mötesplatser

I S:t Andreas kyrka finns många öppna mötesplatser där du kan umgås och prata med andra, fika, ta del av underhållning, fynda secondhandkläder eller helt enkelt bara vara.

Dukat altare med ljusstakar, blommor, kalk och patén.

Lär känna din kyrka

Nu finns det möjlighet att lära känna S:t Andreas lite närmre. Kanske har du frågor du vill ha svar på eller kanske är du bara nyfiken?

Program för advent och jul i S:t Andreas

Med bl a en betraktelse av Johan Jesperson samt kalendarium från första söndagen i advent till andra söndagen efter trettondedag jul.

Nyheter S:t Andreas kyrka

Julfest i S:t Andreas

Luciakonsert i S:t Andreas

Publicerad:

Julfest med små och stora

Söndag 11 december kl 15.00

Lär känna din kyrka

Öppettider under julen

S:t Andreas kyrka på Instagram

Följ S:t Andreas kyrka på instagram. Sök på standreaskyrka

Bli medlem i Svenska kyrkan – inträdesformulär

Lämna formuläret till din närmaste kyrka