Foto: Marko T Wramén

S:t Pauli kyrka

S:t Pauli kyrka i Malmö är en rundkyrka som invigdes 1882 och ligger på en bred boulevard mitt i blickfånget på det trädkantade breda promenadstråket Kungsgatan. Arkitekt Erik Langlet ritade in demokrati, jämlikhet och modern teknik i kyrkans arkitektur. Idag är S:t Pauli kyrka en plats med ett pulserande församlingsliv, men den är även en arena för musiker, föreläsare, debattörer, konstnärer och utställare som på olika sätt lyfter frågorna om hur det är att vara människa i en föränderlig värld.

Interreligiös bön på World aids day

Välkommen till S:t Pauli kyrka 1 december kl 19.00 för att uppmärksamma världsaidsdagen.

Torsdagar i Pauli

Varje torsdag är det full aktivitet för alla åldrar i Pauli församlingshus med start torsdagen den 8 september. Var med en stund eller hela dagen. Dagen avslutas i kyrkan med inklusiva mässan och Inför helgen. Det är kostnadsfritt att vara med i aktiviteterna.

Musik i december och januari i S:t Pauli kyrka

Kom i julstämning i S:t Pauli kyrka med Malmö Latinskola, kyrkans egna körer och musiker, Spårvägens Musikkår, Trio Rop, studenter från Musikhögskolan i Malmö, Agnes Kofoed Christianson och många fler.

Festmässa och julmarknad på första advent 27 november i S:t Pauli kyrka

S:t Pauli kyrka fyller 140 år och det är första advent och det vill vi fira!

Queerteologiskt Bibelstudium

Under hösten Queerteologiskt bibelstudium då vi vid tre tillfällen läser texter ur bibeln ur ett queerteologiskt perspektiv och försöker frigöra oss från tradition och fördomar.

Tittskåp i S:t Pauli kyrka

Miniatyrlandskap som sätter fantasin och lekfullheten i rörelse. Tittskåpen, som tillverkas av barnen i Sankt Paulis pysselverkstad, finns i S:t Pauli kyrka och ändrar skepnad efter året. Kom in och titta!

Paulis garderob

Fynda dam-, barn- och herrkläder, bijouterier, skor och leksaker gratis. Har du kläder du inte vill ha, lämna in dem och låt någon annan få glädje av dem.

Telefonikon, kartikon och e-postikon

Kontakta S:t Pauli kyrka

Du når expeditionen på 040-27 91 00. Bokning av dop, bröllop och begravning görs på 040-27 90 01 vardagar kl. 9-15, lunchstängt kl. 12-12.30. Kyrkogårdsförvaltningen når du på 040-27 92 00.

En kvinna med grön diakonskjorta ler mot någon vid bordet som skyms bakom en kvinna i grön stickad tröja. En äldre man i ljusbrun stickad tröja och rutig skjorta sitter bredvid och lyssnar intresserat på samtalet.

Diakonernas samtalslinje 040-27 92 48

Under pågående coronapandemi har diakonerna i Malmö öppnat en telefonlinje dit du som behöver prata är välkommen att ringa. Telefonlinjen är öppen vardagar kl. 10-12 och kl. 13-15 samt helger kl. 13-15.

Man scrollar på mobiltelefon

Boka dop på nätet

Se alla lediga doptider i Malmös kyrkor och preliminärboka en tid när det passar dig.

Präst hälsar på mamma med barn på armen.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Skicka din intresseanmälan via formuläret så tar Svenska kyrkan Malmö kontakt med dig.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

AKTUELLT FRÅN S:T PAULI KYRKA

Festmässa och julmarknad på första advent 27 november i S:t Pauli kyrka

Publicerad:

S:t Pauli kyrka fyller 140 år och det är första advent och det vill vi fira!

Queerteologiskt Bibelstudium

Publicerad:

Valresultat

Valresultat från kyrkovalet 2021, information om vad som händer efter kyrkovalet och mandatfördelningen.

Prenumerera på S:t Pauli kyrkas nyhetsbrev

Få senaste nytt om vad som är på gång i S:t Pauli kyrka