Röd tegelkyrka tidig sommarmorgon. Solen på väg upp bakom kyrkan och en  gulvit rosbuske i förgrunden.
Foto: Therese Riandebäck

S:t Johannes kyrka

S:t Johannes kyrka är en utpräglad citykyrka mitt i Malmö vid Triangelns station. Det är en öppen plats dit du kan komma in för en stunds tystnad och ljuständning, besöka någon av de dagliga gudstjänsterna, eller för att lyssna till musik.

Luciakrona klädd i lingonris och rött band, med sju tända ljus. Mörkret håller på att lägga sig.

Biljetterna till Luciahögtid är slutsålda

Trycket på årets två Luciahögtider i S:t Johannes kyrka måndag 13 december med Malmö akademiska kör har varit högt. Biljetterna är nu slutsålda, men håll utkik på vår facebook och instagram de kommande veckorna - då dyker något spännande upp! Så in och följ oss Facebook: SanktJohanneskyrka Instagram: sanktjohannes

En pojke med ett sytt rött hjärta i handen

Skänk en julklapp till ett barn i Malmö

Gör julen lite bättre för ett barn i Malmö genom att swisha valfritt belopp till Svenska kyrkan Malmös och Fryshuset Malmös julinsamling för barn som lever i fattigdom. För många familjer är julen den högtid som är svårast ekonomiskt, det finns sällan pengar över för att kunna köpa julklappar. Ditt bidrag blir julklappar till barnen.

AKTUELLT FRÅN S:T JOHANNES KYRKA

S:t Johannes kyrka på instagram