Öresundsbron maj 2020 med vågbrytare i sten i förgrunden

Limhamns kyrka

Limhamns kyrka finns där havet möter staden. Här bor gemenskap, omtanke och trygghet. En öppen mötesplats för tro, hopp och kärlek som inte gör skillnad på människor.

Luciagudstjänst

Lucia kommer med ljus när det är som allra mörkast. I Limhamns kyrka medverkar Storkörerna, Linnékören, Tweeniekören och Vox. Biljett krävs.

Julkonsert med lucia

med Limhamns kyrkokör, Storkörerna, Linnékören, Tweeniekören och Vox

Julvandring i församlingshuset

Upplev julevangeliet! I Limhamns församlingshus byggs scener där du kan följa vad som hände då, för drygt 2000 år sedan.

Lions julkonsert

med Svedala manskör under ledning av Thomas Wallin

Konsert med Svanholm singers

Över stridernas blod och larm - välkomna till en eftermiddag av allvar och eftertanke men framförallt av hopp och frid!

Rött keramikhjärta i en hand

Diakoni i Limhamns kyrka

Under hösten har vår diakoniexpedition andra tider. Tills vi fått en ny diakon finns diakoniassistent Nina Strand på plats i församlingshuset för besök fredagar kl 10-12 samt onsdagarna 14/12 och 21/12 kl. 15-17. Nina går att nå per telefon fredagar kl 8-15. Kontakta övriga tider Samtalsmottagningen i Svenska kyrkan Malmö för samtal - prata hjälper.

Kvinna med vitt kortklippt hår, glasögon och vit kofta, kvinna med mörkt grått håt i hästsvans och svartbrokig kofta och kvinna med kort, vitt hpår och glasögån i vit tröja framför vägg med kaffekoppar på hyllor

ReUse - second hand och kafé

I församlingshusets källarplan finns ReUse - en mötesplats för alla. Här finns möjlighet att fynda bland skänkta kläder och prylar och även sitta ner en stund i vårt trevliga kafé.

Markarbete på Limhamns kyrkogård

För att säkra gångbanorna på Limhamns kyrkogård kommer Malmö kyrkogårdsförvaltning att placera ut pollare i allén vid Limhamns kyrka.