Öresundsbron maj 2020 med vågbrytare i sten i förgrunden

Limhamns kyrka

Limhamns kyrka finns där havet möter staden. Här bor gemenskap, omtanke och trygghet. En öppen mötesplats för tro, hopp och kärlek som inte gör skillnad på människor. Limhamns kyrka tillhör Limhamns församling, där även Bunkeflo kyrka, Bunkeflo strandkyrka, Tygelsjö kyrka och Västra Klagstorps kyrka ingår.

Belysning på Limhamns kyrkogård

De kommande veckorna kommer det att bli lite stökigt på kyrkogården utanför Limhamns kyrka. Ny belysning ska installeras och för detta behövs det grävas nya ledningar. Planen är att allt är klart till allhelgonahelgen.

Rött keramikhjärta i en hand

Diakoni i Limhamns kyrka

Limhamns kyrkas diakonimottagning är öppen för drop-in fredagar kl. 9-10. Då finns diakoniassistent Angelica Sondén och prästen Mia Hjertquist på plats i församlingshuset. Vill du boka ett samtal kontaktar du Angelica eller Mia per telefon eller e-post.

Kvinna med vitt kortklippt hår, glasögon och vit kofta, kvinna med mörkt grått håt i hästsvans och svartbrokig kofta och kvinna med kort, vitt hpår och glasögån i vit tröja framför vägg med kaffekoppar på hyllor

ReUse - second hand och kafé

I församlingshusets källarplan finns ReUse - en mötesplats för alla. Här finns möjlighet att fynda bland skänkta kläder och prylar och även sitta ner en stund i vårt trevliga kafé.

Kyrkmagasinet Genombrottet - Gemenskap

Gemenskap uppstår i olika former; allt från den minsta vänskapen mellan två små barn som delar en spade i sandlådan, till en global union kring ett gemensamt mål. Däremellan förekommer det en salig blandning av sammanhållningar i form av föreningar, klubbar, samfälldheter, eller hemliga sällskap. Här bjuder vi in er till Genombrottets gemenskap!

Svar på några vanliga frågor

Risgryn eller konfetti? När är kyrkan öppen öppen? Får man ta hunden med sig? Här finns svaren på några vanliga frågor.