Foto: S Oleg/Shutterstock

Barn och familj

S:t Paulis kyrka jobbar för att alla barn ska känna sig värdefulla och älskade. Det genomsyrar all barnverksamhet; från babykafé för de yngre barnen till barnkörerna Vox Kids och Vox Nova samt pysselverkstad för de något äldre barnen.

Tittskåp i S:t Pauli kyrka

Miniatyrlandskap som sätter fantasin och lekfullheten i rörelse. Tittskåpen, som tillverkas av barnen i Sankt Paulis pysselverkstad, finns i S:t Pauli kyrka och ändrar skepnad efter året. Kom in och titta!

Barnkörer i S:t Pauli kyrka

Var med och sjung i någon av våra barnkörer här i S:t Pauli kyrka: Vox Kids och Vox Nova. Det är kostnadsfritt att vara med!

En bebis och en vuxen leker med plastfrukter.

Babykafé (för de yngre barnen)

Vi sjunger, leker och fikar tillsammans i församlingshuset på Kungsgatan 17.
Tisdagar kl. 10.00-12.00
Fika: 10 kr, barn gratis
Ingen föranmälan, men begränsat antal platser.
Startar 6 september 2022
Information: Yvonne Dahlström, kontakt var god se nedan.

Foto: S Oleg/Shutterstock

Pysselverkstad (5-9 år)

Tycker du om att pyssla, måla, klippa, klistra och ha roligt tillsammans?
Då är du välkommen att vara med i pysselverkstaden som är för barn 5-9 år.
Måndagar och onsdagar kl. 16.30-17.30 i församlingshuset på Kungsgatan 17.
Begränsat antal platser, först till kvarn.
Kostnadsfritt.
Start: vecka 36 2022
Ledare: Yvonne Dahlström och Annsofie Ingesson
Föranmälan: Du som är vårdnadshavare, skicka intresseanmälan med ditt namn och e-postadress och barnets namn till Yvonne Dahlström (se nedan).

Gudstjänst med små och stora Foto: Magnus Aronson/IKON

Gudstjänst med små och stora

Söndagar kl. 16.00 den 23 oktober och 4 december i S:t Pauli kyrka.

Hoppas att vi ses!

Man scrollar på mobiltelefon

Boka dop på nätet

Se alla lediga doptider i Malmös kyrkor och preliminärboka en tid när det passar dig.

Ett barn sitter och ritar.

Barnkonsekvensanalys

I kyrkans verksamheter gör vi barnkonsekvensanalyser när vi fattar beslut. För att bedöma om beslutets konsekvenser är positiva eller negativa för barnet används FN:s deklaration om barnets rättigheter – barnkonventionen.

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.