Röd tegelkyrka omgiven av träd.
Foto: Gunnar Menander

Tygelsjö kyrka

Tygelsjö kyrka ligger i sydvästra Malmö. Det är kyrkan mitt i byn, med Klagshamn och havet i väster och staden i norr. Här möter du en öppen, levande och varm gemenskap, något för både den som tror och den som tvivlar.

En hög med grönsaker, frukter och bröd ligger i ett fönster.

Tacksägelsegudstjänst med blomster och grödor

9 oktober firas tacksägelsegudstjänst i Tygelsjö kyrka. Lokala aktörer skänker grödor och blommor och efter gudstjänsten säljs grödor till förmån för diakonin. Barnkören sjunger och det bjuds på äppelkaka.

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Barn och familj

Barnen har en självklar plats i Tygelsjö kyrka. Här finns en växtplats för tro och liv för såväl barn som föräldrar. Här finns öppen förskola med fika, sång, pyssel och lek och för barn i förskoleklass och årskurs 3–5 Öppen Måndag och årskurs 0–2 Öppen Torsdag.

Nattvardskalk på altare framför altartavla

Fira gudstjänst i Tygelsjö

Välkommen att fira gudstjänst i Tygelsjö kyrka. Här firas mässa på söndagarna och morgonmässa varje onsdag morgon. Några gånger per termin firas också särskilda mässor och gudstjänster där barnen får stå i centrum.

En man med stor ryggsäck går mellan kyrkbänkarna i Uppsala domkyrka.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.

Telefonikon, kartikon och e-postikon

Kontakta Tygelsjö kyrka

Du når expeditionen på 040-27 94 30. Bokning av dop, bröllop och begravning görs på 040-27 90 01 vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Kyrkogårdsförvaltningen når du på 040-27 92 00.

Man scrollar på mobiltelefon

Boka dop på nätet

Se alla lediga doptider i Malmös kyrkor och preliminärboka en tid när det passar dig.

Aktuellt från Tygelsjö kyrka

Tacksägelsegudstjänst med blomster och grödor

Publicerad:

Bli medlem i Svenska kyrkan – inträdesformulär

Lämna formuläret till din närmaste kyrka

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella