Foto: Jens C Hilner

Husie församlingshem och Syster Astrids kyrka

I Husie, en stadsdel med blandad bebyggelse i form av villor och lägenheter och med närhet till både stad och natur, hittar du Husie församlingshem. Församlingshemmet är mötesplatsen där du kan fira söndagens mässa i Syster Astrids kyrka, besöka kafé och loppis som drivs av ideella medarbetare eller vara med i aktiviteter som erbjuds för alla åldrar.

Fyra röda blockljus brinner i en adventsljusstake.

Advent i Husie kyrkor

Fira advent i Husie kyrkor. Sjung in advent, gå på mässa, lyssna till stämningsfull musik i julkonserterna. I kalendern hittar du allt som händer under adventstiden.

Förändring i verksamheterna från 1 november

På grund av höga uppvärmningskostnaderna måste verksamheter i Husie församling flyttas eller koncentreras till färre lokaler.

Konfirmation i Husie 2022-2023

I Husie kan du välja mellan en torsdagsgrupp under terminstid och en sommargrupp med en veckas lägervistelse sommaren 2023.

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från kyrkorna i Husie

Anmäl dig här så får du det digitala nyhetsbrevet en gång i månaden.

Aktuellt från kyrkan i Husie

Advent i Husie kyrkor

Publicerad:

Engagera dig ideellt i Husie

Två kvinnor sitter vid matbordet och pratar.
Foto: Johannes Frandsen

Att engagera sig är både att ge och att få något tillbaka. Vad vill och kan du bidra med?  Kontakta oss på 040-27 93 50 vid intresse och mer information.