Tisdagsgruppen möts i Olaus Petri församling och stickar kläder och äter sedan sopplunch.

Mötesplatser

Husie församlingshem är mötesplatsen där våra öppna verksamheter finns, besök vårt kafé, passa på att fynda på loppis. Du kan även förlänga gemenskapen efter söndagens mässa med att stanna och äta brunch.

Onsdagskafé

Onsdagar i Husie församlingshem mellan kl. 16–18.

Kom förbi och fika, du möts av frivilliga medarbetare i kaféet som serverar fairtrade och ekologiskt.  Det finns pyssel framme till barnen och du kan även passa på att fynda i vår loppis.

Torsdagslunch

Varje torsdag under terminstid träffas vi i Syster Astrids kyrka till middagsbön och måltidsgemenskap kl. 12 i församlingshemmet. Kostnad 50 kr.

Stickkafé

Kom och sticka till dig själv eller till förmån för vårt diakonala arbete. Ta med egna garner och ta dig tid att avsluta dina stickprojekt. Se kalendern för aktuella datum.
Kontakta Gunilla Andersson för mer information, se kontaktuppgifter nedan.

engagera dig ideellt i Husie

Sopplunch med bröd serveras i Tomasgården i Västerås.
Foto: Johannes Frandsen

Att engagera sig är både att ge och att få något tillbaka. Vad vill och kan du bidra med?  Kontakta oss på 040-27 93 50 vid intresse och mer information.

Information om mötesplatser i Husie