Runt ett fikabord står några personer och brer sina smörgåsar.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Mötesplatser

Husie församlingshem är mötesplatsen där våra öppna verksamheter finns, besök vårt kafé, passa på att fynda på loppis. Alla aktuella mötesplatser hittar du i kalendern.

Onsdagskafé 

Onsdagar i Husie församlingshem mellan kl. 16–18. 

Kom förbi och fika, du möts av frivilliga medarbetare i kaféet som serverar fairtrade och ekologiskt.  Det finns pyssel framme till barnen

Torsdagslunch 

Varje torsdag under terminstid träffas vi i Syster Astrids kyrka till middagsbön och måltidsgemenskap kl. 12 i församlingshemmet. 
Stickkafé 

Husie församlingshem torsdagar från kl.12.30. 
Kom och sticka till dig själv eller till förmån för vårt diakonala arbete. Ta med egna garner och ta dig tid att avsluta dina stickprojekt. Se kalendern för aktuella datum.
Kontakta Gunilla Andersson för mer information, se kontaktuppgifter nedan.

Södra Sallerups kyrkliga syförening

Södra Sallerups kyrkliga syförening är en grupp damer mellan 45 och 70 år som träffas församlingshemmet en gång i månaden under terminstid, inte bara för att handarbeta namnet till trots men för att umgås, fika och samtala.
Är du intresserad av att komma med i syföreningen? Välkommen till denna träff, eller hör av dig till ordförande Jenny Nilsson, tel 070-990 59 95

Träffhörnan

Vi träffas och samtalar med varandra helt villkorslöst under en fika.
För info ring: Ulla-Britt Nordahl 0733-860 45 32
Se nästa tillfälle i kalendern.

Engagera dig ideellt i Husie

Två kvinnor sitter vid matbordet och pratar.
Foto: Johannes Frandsen

Att engagera sig är både att ge och att få något tillbaka. Vad vill och kan du bidra med?  Kontakta oss på 040-27 93 50 vid intresse och mer information.

Några mammor sitter i en ring på golvet med sina bebisar. En bebis har en maracas i munnen.

Mötesplatser för föräldrar och barn

I Husie församlingshem har du möjligheten att träffa andra föräldrar med barn i våra öppna verksamheter. För de mindre barnen har vi babykafé där du kan även ta med syskon eller kom till vårt familjekafé som passar förskolebarn med sångstund, pyssel och fika.

Information om mötesplatser i Husie

  Relaterad information

  Människor fikar och samtalar kring ett bord

  Umgås i kyrkan

  Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

  Servering av soppa från ett mobilt soppkök

  Engagera dig som ideell

  Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.