Gudstjänstbesökare i S:t Johannes kyrka i Malmö
Foto: Karin Rosvall

Fira gudstjänst i Malmö

Söndag är traditionellt den stora gudstjänstdagen, men i Svenska kyrkan Malmö kan du fira många olika typer av gudstjänster, andakter och mässor, det vill säga gudstjänst med nattvard, alla veckans dagar. I rummet, språket, texterna, musiken, bönen och måltiden får vi del av det som kan hjälpa oss att leva; gemenskap med Jesus Kristus och varandra.

Gudstjänsten är centrum

I gudstjänsten hämtar vi kraft och inspiration, här får vi möta Gud och varandra, i ord, musik och delandet av bröd och vin. Till gudstjänstens gemenskap är alla välkomna. Nattvardens bröd är glutenfritt och vinet är avalkoholiserat.

Gudstjänstkalender för Malmös kyrkor

I kalendern nedan ser du de gudstjänster som hålls i Malmös kyrkor den närmaste tiden. Använd ikonerna i anslutning till kalendern om du vill ändra till att se vecko- eller månadsvy. Vill du söka på gudstjänster i en viss kyrka eller en viss typ av gudstjänst använder du förstoringsglaset bland ikonerna.

Få information om kommande gudstjänster

Hand håller mobil som visar appen Kyrkguiden
Foto: Gustaf Hellsing / IKON

Du kan också få gratis information om kommande gudstjänster genom att

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.