Öppen förskola i Mikaelskyrkan utanför Boden. Här får föräldrarlediga komma med sina barn och leka, pyssla och sjunga samt fika.

Barn och familj

I Husie församlingshem har du möjligheten att träffa andra föräldrar med barn i våra öppna verksamheter. För de mindre barnen har vi babykafé där du kan även ta med syskon eller kom till vårt familjekafé som passar förskolebarn med sångstund, pyssel och fika.

Babykafé för föräldrar och barn

Babycafé för föräldrar och barn som ännu inte börjat förskolan.
Vi leker, fikar och har sångstund tillsammans.
Dag och tid: tisdagar kl. 10–12.

Babykafé med syskon

För barn i förskoleåldern med föräldrar. Lekstund, sångstund och fika.
Dag och tid: torsdagar kl.10-12

Familjekafé med pyssel

Slappna av en stund tillsammans med andra föräldrar och barn. Här finns plats för lek och bus, fika och pyssel för stora och små.
Dag och tid: torsdagar kl. 14–16.

Barnkyrka

Alla barn är välkomna att tillsammans med sina föräldrar fira gudstjänst i varje söndag kl. 10 i Husie församlingshem. Under gudstjänsten går barn som vill till barnkyrkan, där vi pratar och skapar kring söndagens tema.