Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta kyrkan i Husie

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i kyrkan i Husie, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

EXPEDITIONEN I HUSIE FÖRSAMLINGSHEM FLYTTAS TILLFÄLLIGT

Från 1 november når du som besökare expeditionen i Kirsebergs församlingshem, Vattenverksvägen 25

Detta på grund av de höga uppvärmningskostnaderna, läs mer om förändringen https://www.svenskakyrkan.se/malmo/nyheter/forandring-i-verksamheterna-fran-1-november

Kontakta kyrkan i Husie

Församlingsepeditionens öppettider
040-27 93 50. Telefon och besökstid
vardagar måndag, tisdag, torsdag, fredag kl. 10–12 och 13-15
Onsdag kl. 8–9.30 och 13-15

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30.  Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

husie.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Husie församlingshem och Syster Astrids kyrka
Klågerupsvägen 254, 212 32 Malmö (länk till Google Maps).

Husie kyrka
Husie kyrkoväg 108, 212 36 Malmö (länk till Google Maps).

Södra Sallerups kyrka
Södra Sallerups byväg 8, 212 36 Malmö (länk till Google Maps).

Husie kyrka är öppen må-sön kl 9-15

Södra Sallerups kyrka är öppen varje dag 9-15

facebook.com/husiesvenskakyrkan

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefontid måndag-fredag kl. 10-12 och 13-15.
Från 1 november 2021: besökstid tisdag samt torsdag kl. 10-12.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.svenskakyrkan.se/malmokyrkogard

Personal i Husie kyrkor

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.

Kontakta förtroendevalda i kyrkan i Husie

Här hittar du kontaktuppgifter till förtroendevalda i Husie verksamhetsråd samt ordförande i Husie församlingsråd.

Någon knappar på sin mobiltelefon.

Kontakta Svenska kyrkan Malmö

Välkommen att kontakta Svenska kyrkan Malmö. För frågor om verksamheten eller för samtal med präst eller diakon, ring växeln på 040-27 90 00 vardagar kl. 9–15.30 eller direkt till en lokal kyrka. För frågor om dop, bröllop, begravning eller medlemskap, ring pastorsexpeditionen på 040-27 90 01 vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30.

Svenska sedlar

Fakturaadress

Du som ska skicka en faktura till Svenska kyrkan Malmö hittar organisationsnummer, fakturaadress och bankgironummer här.