Malmö kyrkogårdsförvaltning

Stängt för besökare

På grund av den ökade smittspridningen av covid-19 har kundtjänst stängt för besökare till och med 31 januari.
Du når oss på telefon 040-27 92 00 eller via mejl kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se.

Filmer på temat ”Livet, nära döden”

Plötsligt en dag händer det. En anhörig eller vän avlider. En rad olika beslut måste fattas, och för många handlar det om helt okända frågor. Kremering eller jordbegravning? Urngrav eller minneslund?
Hur går det till?
Med reportage och filmer berättar vi om det arbete som sker i kyrkogårdsförvaltningen. Du får möta människor med olika arbetsuppgifter, en del av dem som har sin vardag bokstavligt talat nära döden.
Och kanske får du veta lite mer som, den där dagen då sorgen drabbar, kan göra besluten lite enklare att fatta.

hitta graven

Alla gravsättningar som sker i Malmö förs in i Malmö kyrkogårdsförvaltnings gravregister. Det innehåller uppgifter om samtliga gravar och gravsättningar i Malmö.

Om du vill söka efter gravsatta på kyrkogårdarna i Malmö, kan du göra det via Svenska gravar. Du kan söka på flera olika sätt, till exempel via namn, kyrkogård, födelsedatum eller dödsdatum.

Du kan också kontakta Malmö kyrkogårdsförvaltnings kundtjänst så hjälper de dig genom att söka i gravregistret.

Kundtjänst

Kyrkogårdsförvaltningens kundtjänst
Telefontid: vard kl 10.00-12.00 och 13.00-15.00
Besökstid: tisdag samt torsdag kl 10.00-12.00