Foto: Magnus Aronson /Ikon

Ungdom

I Husie församlingshem träffas Ungdomsgruppen, vi hittar på aktiviteter, hänger och snackar om stort och smått. Första torsdagen i månaden är det pizza och prat för dig som går i gymnasiet. Du kan komma när det passar dig och ta gärna med en kompis.

Ungdomsgruppen- ett ställe att hänga på utan krav (Pausad tills vidare)

Varje torsdag kl. 18.30–20 i Husie församlingshem. Första torsdagen i månaden är det ”pizza och prat” för dig som går i gymnasiet. Andra torsdagar är ungdomsgruppen för dig mellan 14–17 år.

Snack, häng, spel, lek, mat, aktiviteter.Här träffas vi för att ha kul tillsammans och du är med och bestämmer vad gruppen gör. Glädje, sorg, besvikelse och lycka – alla känslor och tankar ryms här. Ett ställe där man får komma precis som man är utan krav. Kom när det passar dig och ta gärna med en kompis. Och du, det är gratis, hoppas vi ses. 

Kontakta Isabel Berggren för mer information. Se kontaktuppgifter nedan. 

Någon att prata med

Precis som man kan knacka på hos kuratorn på skolan kan man också boka samtal hos någon av oss.  Du kan antingen sms:a eller ringa till oss för att bestämma en tid för samtal, eller säg bara till nästa gång vi ses.  Se kontaktuppgifter nedan. 

Erica Lang

Erica Lang

Svenska kyrkan Malmö

Präst, Husie kyrka och församlingshem, Södra Sallerups kyrka

Isabel Berggren

Isabel Berggren

Svenska kyrkan Malmö

Musikpedagog, Husie kyrka och församlingshem, Södra Sallerups kyrka

RELATERAD INFORMATION

Ungdomskörer

Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan
Limhamns kyrka
Oxie kyrka
S:t Andreas kyrka
S:t Johannes kyrka (Vegakören)
S:t Petri kyrka (SPUK, Petri Femme)
Tygelsjö kyrka