Engagerade och glada körsångare från 25 år och uppåt. Skärpan ligger i mitten på en ung kvinna med blont hår. Hon tittar glatt snett upp till vänster och håller ut en lång ton.
Foto: Alex och Martin/IKON

Sjung i kör

I S:t Matteus kyrka finns körer för både små och stora som gillar att sjunga. För barnen finns olika barnkörer från förskoleklass och och uppåt. För vuxna finns det en gospelkör.

Barn- och ungdomskörer

I S:t Matteus kyrka finns barn- och ungdomskörer från 4 år och uppåt.
Alla körerna är kostnadsfria.
Välkommen med din anmälan till Sofia Hernqvist.

Småsångarna

För 4-5 år.
På onsdagar kl. 16–16.30 börjar vi i Småsångarna varje träff med en sång som vi redan kan. Det är fullt ös med rörelse och lek när vi lär oss nya sånger. Och vi avslutar med en favoritsång.

S:t Matteus barnkör

Från förskoleklass till och med åk 2.
På onsdagar kl. 16.30–17.30 sjunger vi i S:t Matteus barnkör sånger med mycket rörelse och upplever lyckan tillsammans av att sjunga i kör.
Vi sjunger en halvtimme med Sofia Hernqvist först och avslutar med att pyssla en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren.

Matteus Vocaler

För åk 3-5.
På onsdagar kl. 16.30-17.45 sjunger vi i Matteus Vocaler sånger på olika språk och även enklare stämsång.
Vi pysslar först en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren och avslutar med att sjunga med Sofia Hernqvist i 45 minuter.

S:t Matteus ungdomskör

Från åk 6 och uppåt.
Vi övar på onsdagar kl. 18.00-19.00.

Vuxenkör

S:t Matteus Gospel

Torsdagar kl. 19.00–21.00

S:t Matteus Gospelkör sjunger en blandning av gospel i olika stilar.

En touch av blues, sväng och frihet! Vi sjunger en salig blandning av soul, r’n’b, traditional spirituals från New Orleans, och modern contemporary gospel.

Det kostar ingenting att sjunga i kören.

Vuxenkör

S:t Matteus Vokalensemble

S:t Matteus Vokalensemble är en projektkör som övar med olika frekvens och intervall inför våra uppsjungningar, vilket innebär att det kan bli på olika veckodagar.

S:t Matteus Vokalensemble är en fyrstämmig blandad kör med sopran, alt, tenor och bas. Vi söker körsångare med körvana. Kontakta gärna Sofia Hernqvist för mer info och provsjungning.