Engagerade och glada körsångare från 25 år och uppåt. Skärpan ligger i mitten på en ung kvinna med blont hår. Hon tittar glatt snett upp till vänster och håller ut en lång ton.
Foto: Alex och Martin/IKON

Sjung i kör

I S:t Matteus kyrka finns körer för både små och stora som gillar att sjunga. För barnen finns olika barnkörer från förskoleklass och och uppåt. För vuxna finns det en gospelkör.

Barnkörer

I S:t Matteus kyrka finns barn- och ungdomskörer från 4 år och uppåt.
Alla körer är kostnadsfria.
Startar:
Föranmälan krävs och görs till Sofia Hernqvist.

Småsångarna
för dig som är 4-5 år

På onsdagar kl. 16–16.30 börjar vi i Småsångarna varje träff med en sång som vi redan kan. Det är fullt ös med rörelse och lek när vi lär oss nya sånger. Och vi avslutar med en favoritsång.

S:t Matteus barnkör
för barn som går i förskoleklass till och med årskurs 2

På onsdagar kl. 16.30–17.30 sjunger vi i S:t Matteus barnkör sånger med mycket rörelse och upplever lyckan tillsammans av att sjunga i kör.
Vi sjunger en halvtimme med mig först och avslutar med att pyssla en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren.

Matteus Vocaler
för barn från årskurs 3-5

På onsdagar kl. 16.30-17.45 sjunger vi i Matteus Vocaler sånger på olika språk och även enklare stämsång.
Vi pysslar först en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren och avslutar med att sjunga med mig i 45 minuter

S:t Matteus ungdomskör
för dig som går i årskurs 6 och uppåt

En helt nystartad kör för dig som går i årskurs 6 och uppåt!
På onsdagar kl. 18.00-19.00.

Information och anmälan

Sofia Hernqvist

Organist, Musikpedagog, S:t Matteus kyrka

Vuxenkör

S:t Matteus Gospel

Torsdagar kl. 19.00–21.00

S:t Matteus Gospel (SMG) sjunger gospel i olika stilar, på engelska och ibland på svenska. Det kostar ingenting att sjunga i kören.

Startar:

Anders Frostin

Organist, S:t Matteus kyrka

Vuxenkör

S:t Matteus Vokalensemble

S:t Matteus Vokalensemble är en projektkör som övar med olika frekvens och intervall inför våra uppsjungningar, vilket innebär att det kan bli på olika veckodagar.

I höst 2021 ska kören sjunga på 1:a advent den 28 november och även göra en julmusikgudstjänst ”Christmas Carols” den 18 december kl. 17.

S:t Matteus Vokalensemble är en fyrstämmig blandad kör med sopran, alt, tenor och bas.

Vi söker körsångare med körvana.

Kontakta gärna Sofia Hernqvist för mer info och provsjungning.

Sofia Hernqvist

Organist, Musikpedagog, S:t Matteus kyrka