Engagerade och glada körsångare från 25 år och uppåt. Skärpan ligger i mitten på en ung kvinna med blont hår. Hon tittar glatt snett upp till vänster och håller ut en lång ton.
Foto: Alex och Martin/IKON

Sjung i kör

I S:t Matteus kyrka finns körer för både små och stora som gillar att sjunga. För barnen finns olika barnkörer från förskoleklass och och uppåt. För vuxna finns det en gospelkör.

Barn- och ungdomskörer

I S:t Matteus kyrka finns barn- och ungdomskörer från 4 år och uppåt.
Alla körerna är kostnadsfria och startar onsdag 8 september 2021.
Välkommen med din anmälan till Sofia Hernqvist.

Småsångarna
för dig som är 4-5 år

På onsdagar kl. 16–16.30 börjar vi i Småsångarna varje träff med en sång som vi redan kan. Det är fullt ös med rörelse och lek när vi lär oss nya sånger. Och vi avslutar med en favoritsång.

S:t Matteus barnkör
för barn som går i förskoleklass till och med årskurs 2

På onsdagar kl. 16.30–17.30 sjunger vi i S:t Matteus barnkör sånger med mycket rörelse och upplever lyckan tillsammans av att sjunga i kör.
Vi sjunger en halvtimme med Sofia Hernqvist först och avslutar med att pyssla en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren.

Matteus Vocaler
för barn från årskurs 3-5

På onsdagar kl. 16.30-17.45 sjunger vi i Matteus Vocaler sånger på olika språk och även enklare stämsång.
Vi pysslar först en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren och avslutar med att sjunga med Sofia Hernqvist i 45 minuter.

S:t Matteus ungdomskör
för dig som går i årskurs 6 och uppåt

En helt nystartad kör för dig som går i årskurs 6 och uppåt!
Vi övar på onsdagar kl. 18.00-19.00.

Vuxenkör

S:t Matteus Gospel

Torsdagar kl. 19.00–21.00

S:t Matteus Gospel (SMG) sjunger gospel i olika stilar, på engelska och ibland på svenska. Det kostar ingenting att sjunga i kören.

Startar:

Vuxenkör

S:t Matteus Vokalensemble

S:t Matteus Vokalensemble är en projektkör som övar med olika frekvens och intervall inför våra uppsjungningar, vilket innebär att det kan bli på olika veckodagar.

I höst 2021 ska kören sjunga på 1:a advent den 28 november kl. 11 och även göra en julmusikgudstjänst ”Christmas Carols” den 19 december kl. 17.

S:t Matteus Vokalensemble är en fyrstämmig blandad kör med sopran, alt, tenor och bas. Vi söker körsångare med körvana. Kontakta gärna Sofia Hernqvist för mer info och provsjungning.