En äldre kvinna i kortklippt mellanblont hår och röd stickad tröja och svart stickad väst ler mot någon till höger om kameran. Hon sitter vid ett bord tillsammans med andra i hennes ålder och dricker kaffe och äter en bakelse.
Foto: Kristin Lidell/IKON

Mötesplatser

I S:t Matteus kyrka finns Öppet hus som är för dig som är dagledig eller pensionär. För barn och familj finns babykafé och för ungdomar ungdomsgruppen WWJD.

Matteusdagen 21 september kl. 9.30-16.30 i S:t Matteus kyrka

Välkommen till en dag av gemenskap! OBS! Anmälan och avgift.

Öppet hus 

OBS! Under hösten 2023 och våren 2024 pågår en fasadrenovering av S:t Matteus församlingshem. Under den här perioden äger Öppet hus rum i S:ta Maria kyrka på Södervärnsgatan 8.
Första måndagen i månaden kl 13. Oftast är det en gäst som berättar om något som berör dem och ibland tittar vi på film och samtalar om den.
Kaffe och kaka eller smörgås serveras till självkostnadspris.
Du behöver inte anmäla dig, det är bara att dyka upp.
Frågor: Britt-Inger Olsson, 040 12 87 89

Barn och familj

Upplev livet i S:t Matteus kyrka i Malmö genom babykafé, Legoklubben, barn- och ungdomskörer, babyrytmik, familjerytmik, barnkyrka, Upptäckarna och gudstjänster.

Ungdom

Få spännande upplevelser och nya perspektiv i S:t Matteus kyrka i Malmö som konfirmand, bli en av våra unga ledare, var med i ungdomsgruppen WWJD, sjung i Matteus ungdomskör.

Relaterad information

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som ideell

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.