En äldre kvinna i kortklippt mellanblont hår och röd stickad tröja och svart stickad väst ler mot någon till höger om kameran. Hon sitter vid ett bord tillsammans med andra i hennes ålder och dricker kaffe och äter en bakelse.
Foto: Kristin Lidell/IKON

Mötesplatser

I S:t Matteus kyrka finns Öppet hus som är för dig som är dagledig eller pensionär. För barn och familj finns babykafé och för ungdomar ungdomsgruppen WWJD.

Första måndagen i månaden kl 13 i församlingshuset.
Ofta är det en gäst som berättar om något som berör dem och ibland tittar vi på film och samtalar om den.
Kaffe och kaka eller smörgås serveras till självkostnadspris.
Du behöver inte anmäla dig, det är bara att dyka upp.
Frågor: Britt-Inger Olsson, 040 12 87 89

Fyra gosedjur sitter på en brun filt och tittar mot en skrinda, ett digitalpiano och ett grönvitrandigt parasoll. I bakgrunden är S:t Matteus kyrka. Mjukisdjuren är en groda, en apa, en krokodil och en orm.

Babykafé

Varje tisdag kl. 9–13 är det babykafé i S:t Matteus församlingshus. Föranmälan krävs.

Ungdomsgruppen WWJD

För dig som är 15 år och uppåt finns det ungdomsgruppen WWJD där torsdagskvällarna i S:t Matteus församlingshus fylls med allt från biljard, tävlingar, musik och matlagning till andakt och samtal om det viktiga i livet.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.