Fyra gosedjur sitter på en brun filt och tittar mot en skrinda, ett digitalpiano och ett grönvitrandigt parasoll. I bakgrunden är S:t Matteus kyrka. Mjukisdjuren är en groda, en apa, en krokodil och en orm.
Foto: Sara Karlsson Löfgren

Barn och familj

Vad sägs om att som barn och familj uppleva livet i S:t Matteus kyrka i Malmö genom babykafé, Skapa, Legoklubben, Duploklubben, barn- och ungdomskörer, rytmik, barnkyrka, Upptäckarna och gudstjänster.

Babyrytmik

Vi dansar, sjunger och upplever musiken med hela kroppen.

För föräldrar med barn som är 0-24 månader.
Tre åldersindelade grupper.
Tisdagar kl. 9.40-12.40

Det kostar ingenting att delta, men antalet platser är begränsat så anmäl dig i förväg.

Startar:

Hör av dig till rytmikledare Anders Frostin för anmälan och frågor.

Familjerytmik

Vi dansar, sjunger och upplever musiken med hela kroppen.

För föräldrar med barn som är 2-4 år. Småsyskon är också välkomna.
Onsdagar kl. 15.30-16.00

Startar:

Hör av dig till rytmikledare Anders Frostin för anmälan och frågor.

Barn- och ungdomskörer

I S:t Matteus kyrka finns barn- och ungdomskörer från 4 år och uppåt.
Alla körer är kostnadsfria.
Alla körer startar 8 september 2021
Välkommen med din föranmälan till mig!
Vi ses!

Småsångarna
för dig som är födda 2016 och 2017

På onsdagar kl. 16–16.30 börjar vi i Småsångarna varje träff med en sång som vi redan kan. Det är fullt ös med rörelse och lek när vi lär oss nya sånger. Och vi avslutar med en favoritsång.

S:t Matteus barnkör
för barn som går i förskoleklass till och med årskurs 2

På onsdagar kl. 16.30–17.30 sjunger vi i S:t Matteus barnkör sånger med mycket rörelse och upplever lyckan tillsammans av att sjunga i kör.
Vi sjunger en halvtimme med mig först och avslutar med att pyssla en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren.

Matteus Vocaler
för barn från årskurs 3-5

På onsdagar kl. 16.30-17.45 sjunger vi i Matteus Vocaler sånger på olika språk och även enklare stämsång.
Vi pysslar först en halvtimme med Sara Karlsson Löfgren och avslutar med att sjunga med mig i 45 minuter

S:t Matteus ungdomskör
för dig som går i årskurs 6 och uppåt

En helt nystartad kör för dig som går i årskurs 6 och uppåt!
Vi övar på onsdagar kl. 18.00-19.00.

Barnkyrkan och Upptäckarna

Varje söndag är det barnkyrka för barn från 3 år i S:t Matteus kyrka i samband med högmässan. Det börjar inne i kyrkan kl. 11 och sen när det kommer en signaturmelodi går barnen ut tillsammans med en pedagog.

För de äldre barnen från 9 år och uppåt är det varannan söndag Upptäckarna samma tid som Barnkyrkan.

Det kostar ingenting och det är bara att hänga med till Barnkyrkan och Upptäckarna.

Duploklubben 3-6 år

Gillar du duplo? Det gör vi med! Vi ses 1-2 gånger i månaden på söndagar kl. 13–15 i S:t Matteus församlingshem och bygger upp olika spännande historier ur Bibeln. Ibland gör vi serier eller film av våra legobyggen.
Det kostar ingenting.

Legoklubben 7 och uppåt

Gillar du lego? Det gör vi med! Vi ses 1-2 gånger i månaden på söndagar kl. 13–15 i S:t Matteus församlingshem och bygger upp olika spännande historier ur Bibeln. Ibland gör vi serier eller film av våra legobyggen.
Det kostar ingenting.

Anders Frostin