Ett antal skor i storlekarna 36-40 står lite huller om buller men i par utanför en öppen dörr till ungdomsrummet
Foto: Magnus Aronson/IKON

Ungdom

Få spännande upplevelser och nya perspektiv i S:t Matteus kyrka i Malmö som konfirmand, bli en av våra unga ledare och var med i ungdomsgruppen WWJD.

Ungdomsgrupp WWJD (What would Jesus Do)

Torsdagar kl. 18.30-21.00
För dig från 15 år

Allt kan hända på WWJD! Torsdagskvällarna fylls med allt från biljard, tävlingar, musik och matlagning till andakt och samtal om det viktiga i livet. Vi gör ibland utfykter och åker på läger tillsammans.

Det kostar inget att vara med.

Plats: S:t Matteus kyrkas församlingshus, Lantmannagatan 8

Mer information:

Sara Lindholm

Barn- och ungdomledare, S:t Matteus kyrka

Allen  Wredberg Suleman

Allen Wredberg Suleman

Vaktmästare, S:t Matteus kyrka

Unga ledare

Uppstart torsdag 10 september 2020

Som ung ledare får du genom undervisning, samtal och praktik möjlighet att under ett år växa i ledarskap, upptäcka mer kring tron och utvecklas som person. Våra unga ledare hjälper främst till i konfirmandarbetet. Där är de med och planerar och genomför aktiviteter och andakter. Då de unga ledarna har tankar och idéer kring vad de själva uppskattade under sin konfirmandtid är de en värdefull resurs som ofta fungerar som en viktig brygga mellan konfirmanderna och de vuxna.

Välkommen att haka på ett roligt och utmanande år som du har nytta av hela livet!

Det kostar inget.

Plats: S:t Matteus kyrkas församlingshem, Lantmannagatan 8

Mer info och anmälan:

Sara Lindholm

Barn- och ungdomledare, S:t Matteus kyrka

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan