Sjung i kör

I Kirsebergskyrkan finns många körer med olika musikaliska uttryck. Körer som passar både dig som är nyfiken på att lära dig sjunga eller dig som har god körvana och kan läsa noter. Att sjunga i kör ger så mycket energi, glädje och gemenskap.

Körer för barn

Juniorkör

En kör för dig som går i mellanstadiet och i trean. Vi sjunger blandade sånger, kända som okända, pop, musikal och visor. Kom och var med.

Vi övar tisdagar kl 16.30-17.00

Finskspråkig musiklekis

Kultakalat –guldfiskarna musiklekis
ålder 2–6 år som kan prata lite på finska.

Övar torsdagar kl. 17–17.45.

Yhteyshenkilö:  kuoronjohtaja iv Josefin Sundström. e-post josefin.sundstroem@gmail.com

Vuxenkörer

Gospel Glow

En gospelkör som vänder sig till körsångare med god körvana. Kören medverkar i gudstjänster 3–4 gånger per termin och ger också ett antal konserter.
Övar torsdagar kl. 19–21.30

Morellerna

Kören för dig som vill prova på att sjunga i en blandad kör. Sopran-, alt-, tenor- och bas-stämmor. Inga förkunskaper krävs men är uppskattat. Vi sjunger musik från olika genrer såsom klassiskt, folkmusik, pop, schlagers m.m. Kören medverkar i gudstjänster och andra sammanhang cirka 3–4 ggr per termin.

Övar tisdagar kl 18.30–20.

Seniorkör

Övar varannan tisdag i samband med soppa eller caféet.

Seniorkören medverkar med sång på äldreboendet Segevångsgården en gång/månad samt veckomässan någon gång ibland.

För tider och anmälan kontakta Camilla Gaglianello

Sinikellot

Vår Sverige-finska kör som sjunger på finska.
Övar torsdagar kl. 18–20.
Ledare: Josefin Sundström
e-post josefin.sundstroem@gmail.com
Sinikellot -kuoro laulaa hengellisiä lauluja suomen kielellä.
Yhteyshenkilö:  kuoronjohtaja iv Josefin Sundström.

Kirsebergs sångensemble

En kör som kräver sångvana och kunskap i notläsning. Repertoaren är blandad och sträcker sig från klassisk körmusik och nykomponerat till visa och jazz. Övar onsdagar kl. 18.45–21.30.

Stellakören

En kör för unga vuxna och medelålders. Repertoaren är blandad och består av allt ifrån populärmusik till visa och klassisk körmusik. Övar måndagar kl. 18.45–20.15.