Engagerade och glada körsångare från 25 år och uppåt. Skärpan ligger i mitten på en ung kvinna med blont hår. Hon tittar glatt snett upp till vänster och håller ut en lång ton.
Foto: Alex och Martin/IKON

Sjung i kör

I Hyllie kyrka finns en kör för alla åldrar, barnkör, juniorkör, ungdomskör, kyrkokör och gospelkör. Körerna har olika svårighetsgrad, för dig med mångårig körvana eller för dig som är ny sångare. Det viktigaste är att du vill sjunga tillsammans med andra. Kom, sjung och ha roligt!

Körsångare sökes till Hyllie Gospel

Vi söker nya körsångare med känsla för gospel.

Barn- och ungdomskörer

Hyllie Barnkör

Barnkören, från 6 till 9 år, sjunger olika sorters sånger och ibland med dans och rörelser. Onsdag kl. 17.20–18. Körledare Sara Thuresson.

Hyllie Juniorkör

För barn och unga från 10 till 13 år.
Juniorkören är en kör med högtflygande planer. Det är hårt arbete för att låta så bra som möjligt och vi har rasande roligt på vägen. Kören övar tvåstämmigt och repertoaren är klassiskt i kombination med folkmusik och svensk körlyrik, varvat med pop-klassiker och afrikanska låtar. Fika serveras. Tisdag kl. 16.30–17.30. Körledare Sara Thuresson.

Hyllie Ungdomskör Become

Ungdomskören, från 14 till 22 år, sjunger trestämmigt. Repertoaren är blandad, med allt från musikal och visor till pop och klassiskt. Du behöver ha intresse för att sjunga och nyfikenhet på nya låtar och genrer. Fika serveras. Torsdag kl. 17.30–18.30. Körledare Sara Thuresson.

Vuxenkörer

Hyllie Gospel

En rörlig kör som sjunger på de mest skiftande ställen (köpcentra, föreläsningslokaler, andra kyrkor, körfestivaler, Mossagårdens eko-festival, bilhallar, aulor, Malmö Rådhus, nattklubb...). Det finns en vilja och ett stort intresse för att jobba hårt och målmedvetet.

Hyllie Gospel blandar stilerna friskt, från spirituals till contemporary gospel. Vi medverkar i söndagens mässor cirka två gånger per termin. Torsdag kl. 19–21. Max antal 30 körsångare.

Kören drivs som en förening, läs mer på Hyllie Gospels facebooksida. Körledare Sara Thuresson.

Hyllie kyrkokör

Körsång i stämmor. Klassisk, pop, rock, gospel och kyrkorepertoar.
Onsdag kl. 18.30-20.30. Körledare Torbjörn Karlsson.

All verksamhet är kostnadsfri.