Café Paletten i Västerås drivs av Svenska kyrkan. Här serveras bland annat fika och frukostbuffe. I anslutning till cafeet finns ett kapell.

Mötesplatser

Gemenskap och delaktighet är viktig. Hyllie kyrka är en mötesplats genom hela livet där du kan träffa andra, dela erfarenheter och inspireras. Här kan du fika på Café Heidi, gå på föredrag på träffpunkten Mitt i veckan, be och tända ljus.

Träffpunkten Mitt i veckan

”Mitt i veckan” är öppen för alla. Kom och var med i gemenskapen!
Träffarna sker i salen.

• Stanna hemma om du känner dig dålig eller hängig.

Varannan tisdagseftermiddag kl 14 samlas vi och fikar, och till det ett trevligt program. Vi behöver under rådande omständigheter anmälan senast måndagen före aktuell träff till telefon 27 93 00. Anmälan senast 7 december till sista tillfället/adventsfesten. Har du frågor, kontakta Charlotte Lundh, se kontaktuppgifter nedan. För program, se kalendern ovan. Sök på Mitt i veckan.

Café Heidi

Kaféet, på Hyllie kyrkas innergård, öppnar återigen 30 september. För mer info se Leif Isies kontaktuppgifter nedan eller gå in på Hyllie kyrkas facebook.

Charlotte Lundh

Diakon, Hyllie kyrka