Café Paletten i Västerås drivs av Svenska kyrkan. Här serveras bland annat fika och frukostbuffe. I anslutning till cafeet finns ett kapell.

Mötesplatser

Gemenskap och delaktighet är viktig. Hyllie kyrka är en mötesplats genom hela livet där du kan träffa andra, dela erfarenheter och inspireras. Här kan du fika på Café Heidi, koppla av på After work i tystnad, gå på föredrag på träffpunkten Mitt i veckan, be och tända ljus.

Träffpunkten Mitt i veckan (pausar verksamheten året ut)

”Mitt i veckan” är öppen för alla. Kom och var med i gemenskapen!
Träffarna sker på ett coronasäkert sätt:

• Träffarna sker i kyrkan, där vi har möjlighet att hålla säkert avstånd till varandra.
  • Insläpp sker en och en, så att det inte blir trångt i hallen.
  • Max 20 deltagare per gång, anmälan behövs därför.
  • Stanna hemma om du känner dig dålig eller hängig.

Träffar varje vecka, kl. 14 varje gång. Servering av kaffe. Anmälan görs vecka för vecka på telefon 040-27 93 00, tidigast onsdagen före aktuell träff. Har du frågor, kontakta Charlotte Lundh, se kontaktuppgifter nedan. För program, se kalendern ovan. Sök på Mitt i veckan.

After work i tystnad

Alltför många av oss existerar mest i huvudet. Vi tänker, räknar ut och har koll. Inte så ofta hinner hjärtat med, eller själen för den delen.
Kom och prova något nytt. Det är tyst och sparsamt med belysning. Kom in och slå dig ned en stund. Låt tanken hinna ifatt, släpp jobbet och ställ om dig för det andra livet.
Ingen mobil, ingen bok, ingenting egentligen, bara du och dina tankar.
Här. Nu. Välkommen in.
Kontakta Susanne Skoglund, se kontaktuppgifter nedan.

Café Heidi

Kaféet, på Hyllie kyrkas innergård, är för närvarande stängt p.g.a. pandemin som råder. I dagsläget finns inget datum bestämt för när det kan öppna. Håll utkik på Hyllie kyrkas facebook.

Charlotte Lundh

Diakon, Hyllie kyrka