Musik, kör och kultur

I Hyllie kyrka finns det flera körer med olika inriktningar och för olika åldrar: barnkör, juniorkör, ungdomskör, kyrkokör och gospelkör. Vill du lära dig spela blockflöjt eller orgel erbjuds undervisning kostnadsfritt. Varje år ges fyra–fem gospelmässor och konserter.

Musiknyheter från Hyllie kyrka

Sjung i kör

I Hyllie kyrka finns en kör för alla åldrar, barnkör, juniorkör, ungdomskör, kyrkokör och gospelkör. Körerna har olika svårighetsgrad, för dig med mångårig körvana eller för dig som är ny sångare. Det viktigaste är att du vill sjunga tillsammans med andra. Kom, sjung och ha roligt!

Flicka spelar på en kyrkorgel
Många av kyrkans organister erbjuder orgelundervisning för både barn och vuxna. Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Orgelundervisning

Är du intresserad av att lära dig spela orgel? (Kostnadsfritt.) Längd på lektion beror på ålder. Alla åldrar är välkomna. För tid för att öva, kontakta Torbjörn Karlsson, se kontaktuppgifter nedan.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem

Relaterad information

Orgelpipor

Orgelpunkt Malmö

Orgelpunkt Malmö är ett forum för dig som älskar orgelmusik. Här hittar du information om orgelkonserter, lunchmusik, orgelundervisning, orgeldemonstrationer, orgelvisningar och andra orgelrelaterade evenemang i Svenska kyrkan Malmö. Här finns också möjlighet att läsa om en del av Malmös orglar.