En kopp kaffe står på ett bord. I bakgrunden ses människor som samtalar.

Mötesplatser

S:ta Maria kyrka utgör en social mötesplats för många människor. Här är det lätt att bara slinka in om och ta en kopp kaffe och prata en stund på Café Maria eller Fredagsträffen. Kvinnogruppen träffas varje måndag. Måndag, tisdag, torsdag och fredag, serveras soppa på Café Maria.

Café Maria serverar fika och soppa

Varje måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 9–12 (kl. 11.30 på torsdagar) håller Café Maria öppet för fika och samtal. Morgonen börjar alltid med en morgonbön. Kaffe, te och fika finns att köpa till självkostnadspris. Soppa serveras gratis. Du hittar in till kaféet via huvudingången till kyrkan.

Kvinnogruppen umgås och pysslar

Kvinnogruppen är för dig som definierar dig som kvinna och som söker gemenskap med andra kvinnor. Gruppen träffas varje måndag kl. 10–12 i S:ta Maria kyrka (ingång via källarplan). I kvinnogruppen kan du prata om högt som lågt med andra, samtidigt som du får möjlighet att pyssla och på så vis använder dina kreativa sidor. Gruppen leds av S:ta Maria kyrkans diakoner.

Fredagar i Maria

Varje fredag kl. 13.30–15.30 är det öppet café med underhållning i S:ta Maria kyrka. Eftermiddagen inleds med en kort andakt. Därefter serveras fika till självkostnadspris och det bjuds på någon form av underhållning, till exempel föredrag, musik eller liknande.