Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta S:ta Maria kyrka

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i S:ta Maria kyrka, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

Kontakta S:ta Maria kyrka

Telefon

Kontaktuppgifter till personal i S:ta Maria kyrka hittar du längre ned på sidan. Vet du inte vem du behöver prata med kan du ringa Svenska kyrkans växel 040-27 90 00.

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via webbtjänsten Boka dop på nätet.

maria.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Södervärnsgatan 8, Malmö på Google Maps

Öppettider

Kyrkorummet är öppet måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 9–12 samt i anslutning till gudstjänster och andakter.

facebook.com/stmariakyrka

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.malmokyrkogard.se

Personal i S:ta Maria kyrka

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.