Barn och familj

Barnen har en självklar plats i Tygelsjö kyrka. Här finns en växtplats för tro och liv för såväl barn som föräldrar. Här finns öppen verksamhet i form av babykafé, sång, pyssel och lek och för barn i årskurs 1-3 erbjuds gruppen Miniorerna.

Öppet Hus med sång, lek och fika

Tygelsjö kyrka har öppen förskola måndagar och tisdagar. Här träffas små barn och vuxna och får möjlighet att prata, leka tillsammans, sjunga och fika. Det är gratis och ingen föranmälan krävs, det är bara att komma och gå när det passar.

För mer information, kontakta församlingspedagog Nick Brandsten. För kontaktuppgifter, se nedan.

Dagar och tider för öppet hus

Måndagar kl. 9-11.30 i Tygelsjö församlingshem. Andakt och sångstund ca kl 10.00

Tisdagar kl. 13-16.00 i Rotundan, Klagshamn. Andakt och sångstund ca kl 14.00

Drop in, kom och gå som ni vill.

Hitta till Öppet Hus

Tygelsjö församlingshem ligger på Tygelsjö skolväg. Hitta till Tygelsjö församlingshem med Google Maps.

Rotundan ligger på Borrebackevägen 217 i Klagshamn. Hitta till Rotundan med Google Maps.

Sång och lek för dig som går i förskoleklass

Sång och lek är tillfälligt pausad.

Måndagar kl. 12.30–13.30 har du som går i förskoleklass möjlighet att leka, sjunga och pyssla i Tygelsjö församlingshem. Du får höra berättelser ur Bibeln och andra böcker. Varje träff avslutas med en andakt och ljuständning. Gruppen har ett begränsat antal platser.

Miniorer för dig i årskurs 1-3

Miniorerna är tillfälligt pausad.

Miniorerna är för dig som går i årskurs 1–3 och tycker om att prata, sjunga, leka och pyssla kring olika teman. Ibland läser vi en bibelberättelse tillsammans. Varje träff avslutas med en andakt och ljuständning.

Gruppen träffas på måndagar kl. 15–16.30 i Tygelsjö församlingshem. Personal från kyrkan kan möta dig vid Tygelsjöskolan om du vill.

För mer information och anmälan, kontakta församlingspedagog Nick Brandsten. Se kontaktuppgifter nedan.