En ung tjej sitter i en soffa med händerna runt en kille för att visa honom något på sin mobiltelefon.

Ungdom

I Tygelsjö kyrka finns ungdomsgruppen Pilgrim för dig som är mellan 15–20 år. Kyrkan erbjuder också dig som går i årskurs 8 konfirmation.

Konfirmation i Tygelsjö och Västra Klagstorps kyrkor 2022-2023

Vi hittar likheter mellan bibelns berättelser och våra egna liv och är kreativa. Kom och var med!

Ungdomsgruppen Pilgrim (15+)

Ungdomsgruppen är pausad tillsvidare

Ungdomsgruppen Pilgrim träffas varannan söndag kl. 14–16.  Här kan du släppa alla läxor och bara ha kul tillsammans med andra en stund. Församlingshemmet i Tygelsjö är bas för träffarna men ibland blir det äventyr i stan eller på annan ort.

För mer information, kontakta församlingspedagog Catharina Norekvist Bonacic

Ungdomskörer

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan
Limhamns kyrka
Oxie kyrka
S:t Andreas kyrka
S:t Johannes kyrka (Vegakören)
S:t Matteus kyrka (S:t Matteus ungdomskör)
S:t Petri kyrka (S:t Petri Ungdomskör/SPUK)
Tygelsjö kyrka

Illustration av tre tjejer där två står tillsammans och en utanför.

Nätvandrarchatten

Nätvandrarchatten är till för dig som är 12-25 år. Du är välkommen att prata om det som känns svårt och jobbigt för dig, eller bara småprata med en trygg vuxen. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Alla har tystnadsplikt och du är helt anonym.

Svenska kyrkan ungas logotyp

Svenska kyrkans unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av barn och unga som vill upptäcka och dela kristen tro. Bli en del av gemenskapen du också!

Grupp ageravolontärer som sopar ut sitt budskap i en magafon.

Bli Ageravolontär

Är du ung vuxen och vill engagera dig för internationella rättvisefrågor? Vill du vara med och påverka orättvisa strukturer? Då ska du bli Ageravolontär!

En grupp ungdomar med vänskapsarmband står i en klunga med händerna i mot mitten.

Utbytesprogrammet

Välkommen att söka till Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna 18–30 år. Du får dela vardagslivet, och engagera dig i kyrkan och samhället under tre månader i Costa Rica, Filippinerna eller Tanzania.

Glada unga vuxna rider på varandras rygg utomhus

Bli volontär i en församling

Du som är 18–25 år kan göra praktik i en församling under tio månader. Du får ta del av en församlings liv och verksamhet och upptäcka mer om kristen tro.