Ungdomskväll i Mariagården i Skultuna. Ungdomar samlas efter skolan och umgås, fikar, spelar kort, sällskapsspel, pingis och annat.

Ungdom

I Tygelsjö kyrka finns ungdomsgruppen Pilgrim för dig som är mellan 15–20 år. Kyrkan erbjuder också dig som går i årskurs 8 konfirmation.

Ungdomsgruppen Pilgrim (15+)

Ungdomsgruppen är pausad tillsvidare

Ungdomsgruppen Pilgrim träffas varannan söndag kl. 14–16.  Här kan du släppa alla läxor och bara ha kul tillsammans med andra en stund. Församlingshemmet i Tygelsjö är bas för träffarna men ibland blir det äventyr i stan eller på annan ort.

För mer information, kontakta församlingspedagog Catharina Norekvist Bonacic

Catharina Norekvist Bonacic

Församlingspedagog, Tygelsjö kyrka

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan