Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta Tygelsjö kyrka

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i Tygelsjö kyrka, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

kontakta tygelsjö kyrka

040-27 94 30. Telefontid måndag, tisdag, torsdag kl. 10–12, onsdag kl. 11–13.

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

tygelsjo.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Fredlunds väg, Tygelsjö 20 (länk till Google Maps)

Expeditionen har besökstid måndag, tisdag, torsdag kl. 10–12, onsdag kl. 11–13 samt fredag efter överenskommelse. Tygelsjö kyrka är öppen tisdag–fredag kl. 9–15 samt i samband med gudstjänst.

Malmö pastorat, Tygelsjö kyrka, Box 346, 201 23 Malmö.

facebook.com/Tygelsjokyrka

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.malmokyrkogard.se

Personal i Tygelsjö kyrka

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.