Någon fyller en kaffekopp ur en pumptermos på en vagn utomhus.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Mötesplatser

I Tygelsjö kyrka finns många öppna mötesplatser utan krav eller förväntningar på dig som kommer dit. Här kan du bara vara, ta en kopp kaffe och träffa diakonen.

Kaffeträffen i församlingshemmet

Kaffeträffen ses en onsdag i månaden kl. 14–16 i Tygelsjö församlingshem. Träffen inleds med en andakt. Ibland är någon gäst inbokad för att föreläsa eller underhålla. Det serveras alltid fika.

Höstens datum är:

7 september

5 oktober

2 november

7 december

Sopplunch med andakt

En onsdag i månaden äter vi soppa tillsammans i Tygelsjö församlingshem. 

Höstens datum är:

 14 september

12 oktober

16 november

Vi inleder med en andakt och därefter serveras soppa med bröd, smör, kaffe och efterrätt.  Kostnad: 30 kr. Ingen föranmälan krävs. 

Engagera dig som volontär i Tygelsjö kyrka

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan i Tygelsjö och Västra Klagstorp. Du kan till exempel medverka i gudstjänsten eller hjälpa till med kaffeträffen.
Kontakta Ida Gynning för mer information.

Relaterad information

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.