Någon fyller en kaffekopp ur en pumptermos på en vagn utomhus.

Mötesplatser

I Tygelsjö kyrka finns många öppna mötesplatser utan krav eller förväntningar på dig som kommer dit. Här kan du bara vara, ta en kopp kaffe och träffa diakoniassistenten.

Träffa diakoniassistent Ida

Ida Gynning arbetar som diakoniassistent i Tygelsjö och Västra Klagstorps kyrkor.

För att boka tid för samtal kontakta diakoniassistent Ida Gynning. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Kaffeträff i församlingshemmet

Första fredagen i månaden kl. 14–16 ses kaffeträffen i Tygelsjö församlingshem. Träffen inleds med en andakt. Ofta är någon gäst inbokad för att föreläsa eller underhålla. Det serveras alltid fika. Föranmälan krävs.

Datum för höstens kaffeträffar är fredag 1 oktober, fredag 5 november och fredag 3 december.

För mer information och föranmälan, kontakta diakoniassistent Ida Gynning.

Middagsbön och sopplunch

Andra fredagen i månaden är det sopplunchen i Tygelsjö församlingshem. Den inleds med middagsbön kl. 12. Därefter serveras soppa, bröd, smör, kaffe och kaka för 30 kr.

Datum för höstens soppluncher är fredag 8 oktober, fredag 12 november och fredag 10 december.

Engagera dig som volontär i Tygelsjö kyrka

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan i Tygelsjö och Västra Klagstorp. Du kan till exempel medverka i gudstjänsten eller hjälpa till med kaffeträffen.
Kontakta Ida Gynning för mer information.