Församling bjuder på gratis kaffe och te på Bäckby torg i Västerås

Mötesplatser

I Tygelsjö kyrka finns många öppna mötesplatser utan krav eller förväntningar på dig som kommer dit. Här kan du bara vara, ta en kopp kaffe, träffa diakoniassistenten eller gå en promenad tillsammans med andra.

Öppna mötesplatser under pandemin

På grund av den pågående pandemin är alla mötesplatser pausade tillsvidare.

Träffa diakoniassistent Ida

Ida Gynning arbetar som diakoniassistent i Tygelsjö och Västra Klagstorps kyrkor.  Tisdagar kl. 10–12 och fredagar kl. 13-15 finns möjlighet att träffa Ida för samtal.

Boka samtalstid genom att kontakta Ida.

Kaffeträff i församlingshemmet

Till hösten återupptas kaffeträffarna. En fredag i månaden kl. 14–16 är det kaffeträff i Tygelsjö församlingshem. Träffen inleds med en andakt. Ofta är någon gäst inbokad för att föreläsa eller underhålla. Det serveras alltid fika. Föranmälan krävs. Datum för kommande träffar hittar du i kalendern.

För mer information och föranmälan, kontakta diakoniassistent Ida Gynning.

Middagsbön och sopplunch

Middagsbönen och sopplunchen är pausade tills vidare.

Sopplunchen inleds med middagsbön i Tygelsjö församlingshem kl 12. Därefter serveras soppa, bröd, smör, kaffe och kaka till självkostnadspris.

Direkt efter sopplunchen finns möjlighet att vara med i Livsnära samtal – samtal om livet och tro.

Engagera dig som volontär i Tygelsjö kyrka

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan i Tygelsjö och Västra Klagstorp. Du kan till exempel medverka i gudstjänsten eller hjälpa till med kaffeträffen.
Kontakta Ida Gynning för mer information.

Ida Gynning

Diakoniassistent, Tygelsjö kyrka