En äldre kvinna i kortklippt mellanblont hår och röd stickad tröja och svart stickad väst ler mot någon till höger om kameran. Hon sitter vid ett bord tillsammans med andra i hennes ålder och dricker kaffe och äter en bakelse.
Foto: Kristin Lidell/IKON

Mötesplatser

Genom att se och bekräfta varandra helas vi. I S:t Pauli kyrka finns det många möjligheter att mötas. För dig som är dagledig och pensionär: stickkafé, soppa, snickarverkstad och trädgårdsgrupp. För dig som är ungdom finns Ung i Pauli. För barn och familj: Stjärntid, babykafé, barnkör och pysselverkstad.

Filmklubben Vita hästen

3-4 gånger under våren på kvällstid ser vi på en film och samtalar om den efteråt. Kostnadsfritt, men fribiljett bokas inför filmvisning.
Datum för dessa tillfällen är ännu inte fastställda.
Begränsat antal platser.
För information kontakta Alexander Kepp,
Fribiljetter via församlingsexpeditionen 040-27 91 00.

Marias garderob

Fynda dam-, barn- och herrkläder, bijouterier och skor gratis. Har du kläder du inte vill ha, lämna in dem till Marias garderob och låt någon annan få glädje av dem.
Tidsbokning för besök och inlämning av kläder, ring 040-27 91 06
Telefontid: må och on kl. 10-12, 13-14 (lunchstängt kl. 12-13)
För mer information om Marias garderob

Snickarverkstad

För alla som gillar att snickra finns det en grupp som håller till i S:t Pauli kyrkas källare. Antingen så har du redan en idé om vad du vill göra eller så kommer vi på det tillsammans. Ibland får vi beställningar från kyrkans verksamheter. Det har blivit både leksaker, bikupor och möbler. Nybörjare och mer avancerade jobbar sida vid sida.
Det kostar ingenting att vara med i snickarverkstan.
För information och anmälan, kontakta Alexander Kepp.

Soppa, sällskap och samtal

Vi äter soppa, har ett tema för dagen med exempelvis filmvisning, föreläsning, berättande, sång, musik eller pyssel och samtal.
Alla torsdagar i ojämna veckor kl. 13–15 i församlingshuset på Kungsgatan 17.
Soppa: 30 kr
Start: 3 februari 2022 (uppehåll 14/4 och 26/5)
Avslutning: 2 juni 2022
Ingen anmälan, men begränsat antal platser.
Vill du veta mer, kontakta Yvonne Dahlström.

Stickkafé

Vi stickar, samtalar, fikar och har roligt tillsammans varannan torsdag, jämn vecka kl. 13.00-15.00 i församlingshuset på Kungsgatan 17.
Sticka till förmån för Act Svenska kyrkan (internationellt arbete) eller ta med ett eget sticke.
Fika: 20 kr
Start: 10 februari 2022
Avslutning: 19 maj 2022
Ingen anmälan
Vill du veta mer kontakta Yvonne Dahlström.

Trädgårdsgrupp

Så, plantera, rensa ogräs och skörda. Nybörjare eller avancerad jobbar sida vid sida. Var med och utveckla vår fantastiska trädgård vid S:t Pauli församlingshus.
Vill du vara med kontakta Alexander Kepp.