Bildkollage med fyra bilder:hand med ros på kista, bebis i dopklänning, hand i hand vid vigsel, en flicka med ett stavkors i handen och klädd i konfirmationskåpa.
Foto: Svenska kyrkan

En mötesplats genom hela livet. 23 kyrkor, sex församlingar, runt om i Malmö. Välkommen in i den kristna gemenskapen.

ANTAL TILLÅTNA BESÖKARE I KYRKORNA FRÅN 12 januari 2022

Tygelsjö kyrka: 50
Västra Skrävlinge kyrka: 45 personer
Västra Skrävlinge församlingshem: 45 personer

Uppgifterna fylls på efterhand.

Kollage av bild på kvinnlig präst utanför en kyrka och  ett bokomslag.

Föreläsning på Bibelns dag flyttad till maj

Söndag 23 januari firas Bibelns dag, en årligen återkommande dag då vi visar tacksamhet över Bibeln och dess budskap om hopp, nåd och liv. Prästen Charlotte Frycklund skulle ha föreläst men med anledning av det ökade smittläget har föreläsningen blivit framflyttad till 15 maj.

Kyrkbänk med skylt Håll avstånd.

Vaccinationsbevis ska uppvisas vid konserter från 1 december 2021

Regeringen har beslutat att från den 1 december ska det bli möjligt att använda vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som samlar fler än 100 personer inomhus. Med anledning av beslutet kommer du som besöker någon av Malmös kyrkor att påverkas när du ska gå på konsert eller gudstjänst.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Flera lokala kyrkor har digitala nyhetsbrev som du kan prenumerera på och få information om vad som händer direkt till din e-post. Här hittar du information om hur du gör för att prenumerera.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Präst hälsar på mamma med barn på armen.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Skicka din intresseanmälan via formuläret så tar Svenska kyrkan Malmö kontakt med dig.

Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster i Svenska kyrkan Malmö.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.

AKTUELLT FRÅN SVENSKA KYRKAN MALMÖ