Bildkollage med fyra bilder:hand med ros på kista, bebis i dopklänning, hand i hand vid vigsel, en flicka med ett stavkors i handen och klädd i konfirmationskåpa.
Foto: Svenska kyrkan

En mötesplats genom hela livet. 23 kyrkor, sex församlingar, runt om i Malmö. Välkommen in i den kristna gemenskapen.

Ett rött blockljus brinner.

Fira advent med Svenska kyrkan Malmö

Kom till kyrkan i advent och njut av stämningsfulla psalmer i adventsgudstjänsterna, gå på julkonserter och se tindrande luciatåg. I år kan vi mötas i våra kyrkor och fira advent tillsammans igen. Här hittar du allt som händer i Malmös kyrkor under adventstiden.

Ett luciatåg går sjungande in genom en dörr.

Luciafirande i Svenska kyrkan Malmö

I midvinterns mörka tid lyser luciafirandet upp med ljus och musik. I år har vi dubblerat tiderna och för en del luciakonserter krävs det biljetter. Här hittar du var du kan fira Lucia i Malmös kyrkor.

En pojke med ett sytt rött hjärta i handen

Skänk en julklapp till ett barn i Malmö

Gör julen lite bättre för ett barn i Malmö genom att swisha valfritt belopp till Svenska kyrkan Malmös och Fryshuset Malmös julinsamling för barn som lever i fattigdom. För många familjer är julen den högtid som är svårast ekonomiskt, det finns sällan pengar över för att kunna köpa julklappar. Ditt bidrag blir julklappar till barnen.

Kyrkbänk med skylt Håll avstånd.

Vaccinationsbevis ska uppvisas vid konserter från 1 december 2021

Regeringen har beslutat att från den 1 december ska det bli möjligt att använda vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som samlar fler än 100 personer inomhus. Med anledning av beslutet kommer du som besöker någon av Malmös kyrkor att påverkas när du ska gå på konsert eller gudstjänst.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Flera lokala kyrkor har digitala nyhetsbrev som du kan prenumerera på och få information om vad som händer direkt till din e-post. Här hittar du information om hur du gör för att prenumerera.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Präst hälsar på mamma med barn på armen.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Skicka din intresseanmälan via formuläret så tar Svenska kyrkan Malmö kontakt med dig.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.

AKTUELLT FRÅN SVENSKA KYRKAN MALMÖ