Bildkollage med fyra bilder:hand med ros på kista, bebis i dopklänning, hand i hand vid vigsel, en flicka med ett stavkors i handen och klädd i konfirmationskåpa.
Foto: Svenska kyrkan

En mötesplats genom hela livet. 23 kyrkor, sex församlingar, runt om i Malmö. Välkommen in i den kristna gemenskapen.

Karta över Sverige, Danmark, Tyskland och England med vandringens sträckning utritad.

Pilgrimsvandra för klimatet

Pilgrim´s Walk for Future startar 19 juli i Vadstena. 30 oktober ska vandrarna vara framme i Glasgow, i tid till klimatmötet COP26. Vandringen är Svenska kyrkans sätt att lyfta klimatfrågan och sätta den högst upp på agendan igen. 20–21 augusti passerar vandringen Malmö. Här kan du läsa allt om vandringen och hur du kan delta.

Coronavirus i närbild.

Coronaviruset och covid-19

Svenska kyrkan Malmö fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Från och med 1 juni öppnar Svenska kyrkan Malmö upp för max 50 personer att kunna samlas under förutsättning att lokalens storlek tillåter och att besökaren blir anvisad en plats. Utomhus tillåts max 100 personer att samlas. Fysiska träffar börjar så smått komma igång igen. Lokaluthyrningen är däremot fortsatt pausad. Sidan uppdateras löpande.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.

Digital arbetsplats

Lediga jobb

Just nu söker Svenska kyrkan Malmö organist till S:t Petri kyrka och projektledare till Fastighetsenheten.

Präst hälsar på mamma med barn på armen.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Skicka din intresseanmälan via formuläret så tar Svenska kyrkan Malmö kontakt med dig.

AKTUELLT FRÅN SVENSKA KYRKAN MALMÖ