Bildkollage med fyra bilder:hand med ros på kista, bebis i dopklänning, hand i hand vid vigsel, en flicka med ett stavkors i handen och klädd i konfirmationskåpa.
Foto: Svenska kyrkan

En mötesplats genom hela livet. 23 kyrkor, sex församlingar, runt om i Malmö. Välkommen in i den kristna gemenskapen.

Tack till alla som röstat i kyrkovalet

Du kan ta del av valresultat nedan.

Ung blond kvinna med rött band i håret sitter i en trappa.

Gränsland: Det nya onormala

I Gränsland 28 september kl. 19 i S:t Johannes kyrka diskuteras livet efter pandemin. Vill vi bara tillbaka till det normala nu eller har det coronaonormala förändrat oss? Och framförallt, hur har det varit att vara ung under pandemin?

Äldre man med fårat ansikte och bister min.

Fading Stories

S:t Pauli kyrka visar fotograf Sanna Sjöswärds utställning Fading Stories i samband med konferensen Malmö internationella forum för hågkomst av Förintelsen och bekämpande av antisemitism. Utställningen pågår 12–15 oktober 2021.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Flera lokala kyrkor har digitala nyhetsbrev som du kan prenumerera på och få information om vad som händer direkt till din e-post. Här hittar du information om hur du gör för att prenumerera.

Coronavirus i närbild.

Coronaviruset och covid-19

Svenska kyrkan Malmö fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här hittar du information om hur många som får vistas i Malmös kyrkor och kapell och vad som gäller för lokaluthyrning.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.

Digital arbetsplats

Lediga jobb

Just nu söker Svenska kyrkan Malmö komministrar till församlingarna S:t Johannes, S:t Petri och Husie.

Präst hälsar på mamma med barn på armen.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Skicka din intresseanmälan via formuläret så tar Svenska kyrkan Malmö kontakt med dig.

AKTUELLT FRÅN SVENSKA KYRKAN MALMÖ