Foto: Illustration: Julia Åström

Lediga tjänster

Här kan du se vilka lediga tjänster som finns just nu i Svenska kyrkan Malmö och inom kyrkogårdsförvaltningen i Malmö.

Lediga jobb

Kyrkan - en arbetsplats för många olika yrken

Svenska kyrkan Malmö består av 16 kyrkor som är indelade i 6 församlingar. I pastoratet finns en kyrkogårdsförvaltning samt stödfunktioner såsom HR, IT, ekonomi, kommunikation, fastighet och städ. Sammanlagt är vi ca 500 medarbetare. Oavsett om du vill arbeta med människor, teknik, administration eller en mix av detta, så finns något för dig.

Skicka en spontanansökan

Det går bra att skicka in en spontanansökan till Svenska kyrkan Malmö för tjänster inom städenheten och inom kyrka och församling. Då det uppstår behov av en kortare anställning med kort varsel tittar personalavdelningen där. Ansökningarna sorteras bort efter sex månader.

För mer information om lediga tjänster