Några muggar med Svenska kyrkans emblem står uppstaplade på en bänk.

Mötesplatser

I Oxie församlingsgård finns många öppna mötesplatser. Besök Handarbetskaféet och lär dig sticka eller brodera, ta en fika när det är Öppet hus. På Oxie centrum möts vi för samtal och fika .

Handarbetskafé både dag-och kvällstid

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren med stickor, virknål och broderier. Alla är välkomna till handarbetskaféet i Oxie församlingsgård.  Här kan du få hjälp och inspiration med ditt handarbete eller kanske själv dela med dig av din kunskap. Fika serveras till självkostnadspris.

Jämna veckor: måndagar kl 18-20. (Sista tillfället för terminen 12/12 och start för vårterminen 9/1 2023.)

Ojämna veckor: tisdag kl 11-13. (Sista tillfället för terminen 6/12 och start för vårterminen 17/1 2023.)

Kaffe på centrum

Varje tisdag kl 11-13 träffas vi i Oxie centrum.
Det bjuds på enkel fika. Kom o var med en stund!

Inställt: 15 november samt vid ihållande regn.

Sista träffen är 13/12 och då bjuds det på luciafika och trivselkören sjunger.

Vårterminen är vi tillbaka 17/1 2023.

Välkommen!

Öppet hus

Öppet hus är varje torsdag, kl. 10–12 i Oxie församlingsgård. Hit kan du komma för att träffa andra och fika. Ibland bjuds det på musik, föreläsning eller något annat. För aktuellt program se kalendern längst upp på sidan.

Sista träffen denna termin 15 december, OBS tiden: 15.30-17.30 (lotter och allsång samt luciaunderhållning).

Vårterminen börjar 19/1 2023.

Engagera dig som volontär i Oxie kyrka

Har du möjlighet och lust att bli ideellt engagerad i Oxie kyrka? Det kan handla om allt från att agera kafévärd till att duka vid Öppet hus, vara gudstjänstvärd och ingå i internationella gruppen. Extra hjälp behövs dessutom vid exempelvis påsk och vid födelsedagsfester. Även egna förslag tas varmt emot.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.