Några muggar med Svenska kyrkans emblem står uppstaplade på en bänk.

Mötesplatser

I Oxie församlingsgård finns många öppna mötesplatser. Besök Handarbetskaféet och lär dig sticka eller brodera, ta en fika när det är Öppet hus. På Oxie centrum möts vi för samtal och fika .

Handarbetskafé både dag-och kvällstid

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren med stickor, virknål och broderier. Alla är välkomna till handarbetskaféet i Oxie församlingsgård som är öppet jämn måndagkväll klockan 18–20 och ojämn tisdag förmiddag klockan 11–13.  Här kan du få hjälp och inspiration med ditt handarbete eller kanske själv dela med dig av din kunskap. Fika serveras till självkostnadspris.

Kaffe på centrum

Den 18 januari 2022 börjar vi återigen att mötas på centrum! Varje tisdag klockan 11-13 är det kaffe på centrum. Vid ihållande regn är det inställt.

Öppet hus

Just nu startar ingen verksamhet inomhus på grund av hårdare restriktioner. Vi uppdaterar hemsidan när vi har ett startdatum för Öppet Hus. I nu läget om du önskar finnas med i ett sammanhang startar; ”Kaffe på Oxie centrum” den 18 januari och varje tisdag därefter, klockan 11-13. Där ses vi utomhus med avstånd. Välkommen.

Varje torsdag kl. 10–12 är det öppet hus i Oxie församlingsgård. Hit kan du komma för att träffa andra och fika. Varannan vecka bjuds det dessutom på en programpunkt, till exempel musik eller föreläsning. För aktuellt program, se kalendern längst upp på sidan.

Andrum i Oxie centrum

Oxie kyrka ligger på många sätt långt från centrum, både mentalt och avståndsmässigt. Därför har Oxie kyrka också en lokal i centrum, en oas där du kan sitta ner en stund, ta en kopp kaffe, bara vara eller umgås med andra. Ett andrum i vardagen för dig och ett sätt för kyrkan att komma närmare Oxieborna.

Födelsedagsfester för äldre

Två gånger om året anordnar Oxie kyrka en födelsedagsfest för äldre. En inbjudan går ut till de som fyllt jämnt eller femmat och som är berörda det året.

ENGAGERA DIG SOM VOLONTÄR I OXIE KYRKA

Har du möjlighet och lust att bli ideellt engagerad i Oxie kyrka? Det kan handla om allt från att agera kafévärd till att duka vid Öppet hus, vara gudstjänstvärd och ingå i internationella gruppen. Extra hjälp behövs dessutom vid exempelvis påsk och vid födelsedagsfester. Även egna förslag tas varmt emot. Kontakta Annelie Johnsinius för mer information.