Ungdomar med mobiltelefoner
Foto: Shutterstock

Ungdom

Här hittar du information om Ungdomsgruppen, Ung ledare, konfirmation, Miniorer, Juniorer, Mixgrupp och Sångfåglarna. All verksamhet är kostnadsfri.

Ungdomsgruppen

För ungdomar i klass sju och uppåt (från 13 år), träffas varje tisdag kl 18-20. Vi ses varannan gång i S:t Mikaels kyrka och varannan gång i Hyllie kyrka. Här snackar vi en hel del om tro och liv och diskuterar stora livsfrågor. Det blir mycket mys, fika, film och annat skoj. Vi åker också på läger! I ungdomsgruppen får du komma som du är och känna dig trygg att  prata om det som är aktuellt i ditt liv.

Vi firar Ung mässa (som riktar sig främst till konfirmander och ungdomar) vid några av träffarna.
Gemensam grupp med Hyllie kyrka.

(Om du har speciella önskemål till terminsprogrammet, föreslå det gärna till ledarna.) Terminen startar 8 september och avslutas 8 december.

Ung ledare

För dig som efter konfirmationen vill delta som ledare för nya konfirmander. Vi åker även på läger.  Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta Jonas Wollin eller Olivia Jönsson, se kontaktuppgifter nedan.

Olivia Jönsson

Präst, Hyllie kyrka

Jonas  Wollin

Jonas Wollin

Diakon, Hyllie kyrka

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan